AcasăNewsS-au speriat teribil și au pus mâna pe telefon!Oamenii legii din Las...

S-au speriat teribil și au pus mâna pe telefon!Oamenii legii din Las Vegas, chemați urgent. Să fi fost extratereștri? Ce a văzut un polițist

sursa foto: captură video/CBKNEWS

Polițiștii americani au avut de-a face cu o situație mai puțin obișnuită. Nu au fost solicitați la locul unui eveniment rutier sau la un alt soi de incident care e semnalat, de obicei, la numărul unic de urgență, 911.

Polițiștii din Las Vegas au investigat informații despre două entități necunoscute care au căzut din cer, în aceeași noapte de la sfârșitul lunii aprilie. O familie a raportat prezența a ceva „neomenesc” în curtea casei lor, potrivit USA Today.

O „creatură” mare

Apelul a făcut ca un ofițer de poliție să se deplaseze la locul indicat, în noaptea de 30 aprilie. Omul a stat de vorbă cu familia care a apelat 911. Unul dintre membrii familiei respective a spus că au văzut o creatură cu o înălțime de circa trei metri.

În acest context, omul legii a povestit că verifică relatările, mai ales că un alt polițist a văzut un fenomen care se potrivea cu relatările martorilor care au făcut apelul. Respectiv că acel polițist a văzut ceva pe cer, cu doar câteva minute înainte.

„Unul dintre partenerii mei a spus că a văzut ceva căzând din cer, așa că sunt curios. E ciudat că (celălalt polițist, n.r.) a văzut fenomenul la ora indicată exact”, a spus polițistul.


Un locuitor din apropiere a sunat la numărul unic de urgență pentru a semnala ceva „100% nu uman” pe proprietatea loc, a relatat postul TV local 8 News Now. Conform sursei citate, postul TV a difuzat înregistrări separate surprinse de camere corporale purtate de polițiști cu obiectul strălucitor care zboară pe cer.

Cu puțin peste o jumătate de oră mai târziu, mai precis la circa 40 de minute de la apelul inițial, un alt bărbat a sunat la 911 pentru a raporta prezența a două entități necunoscute în curtea din spatele casei sale, după ce el și membrii familiei sale au văzut un obiect căzând din cer, informează 8 News Now.

„Este ceva ca o creatură de doi metri și jumătate lângă el (obiectul căzut) iar o alta se uită la noi cu ochi mari. Este încă acolo. În curtea mea din spate. Jur pe Dumnezeu că nu este o glumă. Este cum vă spun și suntem îngroziți”, se aude bărbatul pe înregistrarea audio a dispeceratului de poliție, difuzată de postul TV.

Publicația mai notează faptul că poliția a făcut investigații timp de mai multe zile pe respectiva proprietate, după presupusul incident paranormal, înainte de a închide cazul. De asemenea, aceeași sursă precizează că Guvernul american a primit peste 510 rapoarte referitoare la fenomene OZN (obiecte zburătoare neidentificate) între sfârșitul anului 2004 și jumătatea anului 2022.

author avatar
Andrei Coman
513 afisari

2 COMENTARII

    • „Procuroarea a citat nu declarațiile sale, ci o emisiune făcută de Mihai Gâdea despre declarațiile sale”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger