AcasăNewsS-au redeschis hotelurile. Oamenii au pus mâna pe telefon, cu gândul la...

S-au redeschis hotelurile. Oamenii au pus mâna pe telefon, cu gândul la viitoarea vacanță

Rând pe rând, țările încep să treacă la relaxarea treptată a măsurilor restrictive impuse de autoritățile locale, în încercarea de a lupta cu noul coronavirus.

Și cum e deja luna iunie, prima din sezonul estival, oamenii încep să își contureze planurile pentru mult-așteptata vacanță de vară.

Grecia – una dintre destinațiile favorite ale românilor care aleg să își petreacă vara concediile în afara țării – a ridicat de luni restricțiile impuse hotelurilor. La fel și pe cele în cazul piscinelor și ale cinematografelor în aer liber. Se fac, așadar, pregătiri pentru sezonul turistic estival, al cărui start oficial se va da peste două săptămâni, potrivit ekathimerini.com. Chiar dacă hotelurile au liber să își cazeze clienți începând de luni, unele dintre ele mai amână momentul redeschiderii porților. Până către momentul începutului sezonului turistic, conform sursei citate.

Oamenii dau deja de înțeles că se gândesc să călătorească în Grecia, astfel că telefoanele de la recepțiile hotelurilor au început să sune. Potrivit aceleiași surse, deocamdată mare parte din aceste apeluri vin din partea unor persoane care cer informații cu privire la o eventuală vacanță.

sursa foto: ziarmm.ro

74 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu zic sa va faceti vacanta anu asta cat mai pe langa casa. Iar daca mergeti la mare asa vo 2 zile sa fiți cu bagare de seama. In strainatate risti sa stai o luna în carantina ceea ce iti distruge anul. 14 zile acolo 14 aci. Oricum pregatirile pt iarna trebuie sa ne gaseasca f pregatiti ca stat armata politie spitale oameni, ca pe langa masti si pateuri sa punem si o sticla de spirt si un chil de faina deoparte sa nu mai patim ca la inceputul primaverii cand nu se gaseau la raft… Un val 2 ne poate distruge.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger