AcasăNewsS-au inzecit capturile din Portul Constanta!

S-au inzecit capturile din Portul Constanta!

CONTROALE – Anchetatorii inca se fac ca muncesc prin Terminalul Containere

Inainte de declansarea cu mare intarziere a raziilor din Portul Constanta, aici a fost confiscat, intr-o luna intreaga, doar un singur container cu chinezarii . Jucarii pe naspa, in valoare de aproape 100 000 euro.

CONTROALE – Anchetatorii inca se fac ca muncesc prin Terminalul Containere

Iar dupa ce „tsunamiul” descinderilor a trecut, lucrurile incep incet, dar sigur, sa revina la normal. Ce-i drept, de aceasta data, politistii de frontiera, jandarmii si ofiterii de la DGIPI lasati de pavaza in fata cohortelor de contrabandisti, se fac ca muncesc ceva mai convingator.

Peste 1 000 000 de euro

Astfel, diverse structuri ale Ministerului de Interne au continuat sa colaboreze in cadrul unei misiuni comune de stopare a contrabandei in cea mai mare poarta maritima de intrare a marfurilor in tara. Iar in urma puzderiei de controale desfasurate in ultimele 30 de zile pe raza Terminalului Containere s-a soldat cu retinerea unor bunuri in valoare de 1100 000 euro. E un inceput, dar faptul ca s-au inzecit capturile nu spune inca nimic. Poate cind or face  suta de milioane pe luna sa-i ia in serios si contrabandistii.

author avatar
Toni Matei
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger