AcasăNewsS-au închis casele de pariuri și cazinourile

S-au închis casele de pariuri și cazinourile

Pandemia i-a terminat pe jucătorii la noroc

Decizia de a institui starea de urgență a lovit greu și în cei care jucau la păcănele, pariuri sau mergeau în cazinouri. Pandemia a lăsat deschise în schimb jocurile de noroc doar în mediul online. Acum mizele sunt mult mai mari și cei care câștigă devin din ce în ce mai pasionați de aceste jocuri.

Pandemia i-a terminat pe jucătorii la noroc

În toată țara au fost închise peste 14.000 de case de pariuri și 15.000 de cazinouri. Patronii acestor afaceri prospere spun că domeniul este afectat serios, la fel ca și bugetul țării. Conform datelor, casele de pariuri achitau la stat aproximativ 1,2 miliarde de lei, anual, din taxe și impozite. Patronii acestor localuri vin, însă, cu  o variantă deja știută,  pariurile on-line, dar oferta este foarte săracă, după ce sportul a fost suspendat cam în toate țările lumii. În ultima perioadă, pariorii luaseră cu asalt agențiile, fără să țină cont de interdicția de-a nu ieși din casă.

Loto a tras obloanele

Bomboana pe colivă pentru cei care joacă ”la noroc” a venit după ce Loteria Română a anunţat că este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loz, loto, videoloterie şi pariuri mutuale, până la o dată ce va fi comunicată ulterior. Prin urmare, ieri, agențiile loto au tras obloanele. „Pentru cei care au jucat deja pentru tragerile loto de astăzi, facem precizarea că aceste trageri vor avea loc în conformitate cu regulamentul de joc. Plata câştigurilor se va face exclusiv la agenţiile proprii casierie reşedinţă de judeţ, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul companiei www.loto.ro. De asemenea, la nivelul aparatului central se vor efectua plăţi de luni până joi, în intervalul 8:30-14:00, şi vineri, în intervalul 8:30-13:00”, a transmis compania, printr-un comunicat.

author avatar
Ramona Feraru
464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger