AcasăNewsS-au îmbarcat în avion cu destinaţia Cracovia, dar au ajuns la Craiova....

S-au îmbarcat în avion cu destinaţia Cracovia, dar au ajuns la Craiova. Ce reacţie au avut când au aterizat în România

operaS-au îmbarcat în avion cu destinaţia Cracovia, dar au ajuns la Craiova. Ce reacţie au avut când au aterizat în România

Mare şoc pentru un cuplu de italieni care au vrut să-şi petreacă vacanţa la Cracovia (Polonia), însă, în schimb, au aterizat la Craiova (România).

Cuplul Paola şi Massimo, din Quarate, a mers la o cunoscută agenţie de turism din Florenţa pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde îi aşteptau nişte prieteni.

Au confundat Cracovia cu Craiova

”Imaginaţi-vă scena. Plecaţi în vacanţă, în Polonia, în frumosul oraş Cracovia, unde vă aşteaptă şi prieteni. Şi, de îndată ce coborâţi din avion, la aeroport, vă aflaţi la peste o mie de kilometri distanţă, în Craiova. În România, lângă București”, au recunoscut turiştii italieni.

Eroarea a apărut din cauza asemănării celor două nume. Şi Paola spune şi de ce nu li s-a părut ciudat.

În naivitatea mea, am crezut că acesta este numele oraşului scris în poloneză. Am avut încredere şi ne-am continuat călătoria în pace. Când am coborât la aeroport şi am realizat că suntem în România a fost un şoc”, a spus ea.

Deoarece nu au mai avut cum să organizeze un zbor spre Cracovia pe timpul vacanţei rămase, cei doi s-au cazat la un hotel din Craiova, iar la întoarcere spun că vor rezolva situaţia cu agenţia e turism.

author avatar
Andrei Ștefan
551 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger