AcasăNewsS-au ieftinit terenurile din jurul Capitalei

S-au ieftinit terenurile din jurul Capitalei

Construirea unei locuinte in jurul Bucurestiului poate fi o optiune pentru ce-i care nu-si permit un apartament

In timp ce preturile la apartamente continua sa ramana ridicate, proprietarii de terenuri vin cu oferte care mai de care mai tentante.

Construirea unei locuinte in jurul Bucurestiului poate fi o optiune pentru ce-i care nu-si permit un apartament

Pentru cei care s-au saturat sa locuiasca intr-un oras sufocant cu este Bucurestiul, ridicarea unei case in afara Capitalei poate fi o solutie extrem de avantajoasa, in conditiile in care si materialele de constructii s-au ieftinit. In plus, preturile la terenuri s-au modificat substantial fata de anii trecuti.

Spre exemplu, in Popesti Leordeni, preturile variaza intre 16 si 55 de euro pe metrul patrat. Astfel, cu 17 euro pe metrul patrat puteti sa achizitionati un teren de 1.000 metri patrati si un front stradal de 30 de metri.

In comuna Pantelimon, proprietarii de pamant cer intre 34 si 129 de euro pe metrul patrat.  Oferte bune sa gasesc si la Balotesti (15 kilometri de Capitala), preturile variind aici intre 22 si 85 de euro metrul patrat.

La Cernica, pretul terenurilor pentru constructii se incadreaza intre 33-78 euro. De departe cele mai scumpe terenuri raman cele din Voluntari, unde un metru patrat poate avea un pret incepand de la 90 de euro si pana la 240 de euro.

author avatar
Victor Paun
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger