AcasăNewsS-au electrocutat: Un om a murit, iar alti doi au ajuns la...

S-au electrocutat: Un om a murit, iar alti doi au ajuns la spital!

Un incident grav a aruncat un barbat in ghearele mortii, alte doua persoane ajungand de urgenta pe mana medicilor. Toti au avut de suferit dupa ce s-au electrocutat, la primele ore ale zilei de luni.

Momentan nu sunt lamurite conditiile in care s-a produs accidentul, insa ce se stie este faptul ca barbatii se aflau pe un camp de la marginea orasului Resita. Primele indicii conduc spre ipoteza ca barbatii ar fi lucrat la o firma cu activitate in domeniul energiei. Cum anume au ajuns sa fie strapunsi de curentul ce strabatea un stalp de tensiune nu se stie, cert este faptul ca dupa ce cvorpul i-a fost zguduit de puterea arcului electric, unul dintre barbati a pierit.

Este vorba despre un om in varsta de 56 de ani, conform resita.ro. Colegii sai- un tanar de circa 20 de ani si un alt barbat, in varsta de 60 de ani, au suferit arsuri la nivelul membrelor. Iar dupa ce in ajutorul lor au venit cadrele medicale de la ambulanta, victimele au fost transportate cat s-a putut de repede la spital, pentru a primi toate ingrijirile de care au nevoie, sub stricta supraveghere a specialistilor.

Pe langa medici, la fata locului au ajuns si politistii, dar si responsabilii care vor stabili cum anume s-a produs incidentul si daca poate fi incadrat la capitolul accidente de munca.

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger