AcasăNewsS-au dus direct la ei! "Mascaţii", percheziții la traficanții de droguri

S-au dus direct la ei! „Mascaţii”, percheziții la traficanții de droguri

DIICOT, război total cu dealerii de droguri

Trei persoane au fost reținute pentru trafic de droguri, în urma a 8 percheziții efectuate marți de procurorii DIIOCT Bistrița-Năsăud și polițiștii SCCO Bistrița-Năsăud.

Două dintre persoanele reținute vor fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă, iar cea de a treia a fost pusă sub control judiciar.

Percheziţiile, în contextul accidentelor cu drogaţi

Acuzaţiile sunt de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi de mare risc, efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a produce efecte psihoactive şi complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc.

Perchezițiile au loc și în contextul mai larg al accidentelor produse de șoferi drogați.

Din probele administrate, a rezultat că, în cursul lunii octombrie 2022, cei trei inculpaţi reţinuţi în urma percheziţiilor de marţi, împreună cu inculpatul arestat preventiv acum două luni, au constituit un grup infracţional organizat în scopul introducerii în ţară şi comercializării de droguri.

Ce droguri a găsit DIICOT?

„Măsurile au fost dispuse după extinderea cercetărilor într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu, în care un inculpat a fost arestat preventiv ca urmare a prinderii sale în flagrant în timp ce transporta un colet conținând 1 kilogram de canabis .

Din probele administrate a rezultat că în cursul lunii octombrie 2022, cei trei inculpați reținuți în prezenta cauză, împreună cu inculpatul arestat preventiv în luna iunie 2023, au constituit un grup infracțional organizat în scopul introducerii în țară și comercializării unor cantități de droguri.

Astfel, au procurat din Spania și au introdus în România droguri de risc, (canabis) comercializând, în mod repetat, diferite cantității către consumatori de pe raza județelor Bistrița Năsăud, Cluj și Mureș.De asemenea, au procurat și vândut diferite cantități de drog de mare risc (3-CMC) și substanțe cu efecte psihoactive.

În cursul zilei de ieri, au fost puse în aplicare opt mandate de percheziție domiciliară, pe raza județelor Bistrița Năsăud, Cluj și Mureș fiind identificate și ridicate cantități de droguri de risc și mare risc, un grinder, un cântar de mare precizie, un pistol cu aer comprimat și cartușe cu bile de cauciuc, mai multe arme albe, înscrisuri olografe, sume de bani în lei și euro, precum și mai multe telefoane mobile”, se arată în comunicatul DIICOT.

author avatar
Andrei Ștefan
495 afisari

6 COMENTARII

  1. Dar la raketii ukrainieni cu gipane cazați la hoteluri de lux, când se duc mascații ?

  2. nimicuri…! prostii……. nici macar acest fapt nu merita a fi stire…. nu ne mai prostiti…. face-ti ceva ca situatia e grava si nu avem nevoie de mangaieri cu stiri de acest fel………. daca nu vreti sau nu puteti plecati toti acasa cu johanis cu tot

  3. Alo, SRI va pregatiti de razboi si strangeti bani? Ce-i cu avalansa asta de traficanti si voi ii lasati?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger