AcasăNewsS-au deschis statiile Laminorului si Straulesti. Cu metrouri vechi

S-au deschis statiile Laminorului si Straulesti. Cu metrouri vechi

Cu o intarziere de cateva luni fata de termenul anuntat initial, cele doua statii de metrou de pe Magistrala 4 – adica de pe tronsonul Parc Bazilescu- Lac Straulesti – au fost inaugurate oficial, vineri dupa-amiaza.

In prezenta ministrului Transporturilor, dar si a unui numar semnificativ de reporteri, cele doua statii realizate cu fonduri europene au fost deschise publicului calator.

Un aspect le-a atras, insa, multora atentia: desi statiile arata bine, fiind prevazute cu scari rulante si lifturi, garniturile care opresc, de vineri incepand, si la Laminorului si Straulesti sunt cele mai vechi din randul celor aflate in uz, in Capitala, si fabricate la Arad. E drept ca sunt decorate si ele, colorat, in stil graffiti, insa tot „batrane” raman, in opinia multora! „Sunt foarte vechi. Vor fi schimbate o data cu implementarea proiectului linia 6 de metrou. Au fost curatate si igienizate”, a asigurat seful Metrorex, in momentul inaugurarii statiilor.

Statistica spune ca au fost necesari patru ani pentru realizarea proiectului ce se intinde pe o lungime de 2, 1 kilometri.

sursa foto: Facebook/Ministerul Transporturilor

author avatar
Cristina Stefan
952 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger