AcasăNewsS-au dat mii de amenzi pe 1 mai, pentru încălcarea restricțiilor de...

S-au dat mii de amenzi pe 1 mai, pentru încălcarea restricțiilor de circulație. Cât însumează sancțiunile

Față de anii trecuți, plajele din România, dar și parcurile și pădurile din apropierea orașelor au fost goale, în prima zi a lunii mai, semn că restricțiile impuse de autorități în ideea de a limita răspândirea infectărilor cu noul coronavirus la nivel național au fost respectate.

Au fost și cazuri în care restricțiile de circulație – impuse în urmă cu mai multe săptămâni, prin ordonanțe militare, și valabile pe durata stării de urgență – au fost încălcate de 1 mai. Ca urmare, au fost date amenzi. Din câte transmite sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică, „polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 5.477 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.466.700 de lei”.

Totodată, GCS anunță sâmbătă că până la această dată, „prin structurile abilitate ale M.A.I.”, au fost întocmite 516 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

sursa foto: Facebook/Poliția Română

319 afisari

6 COMENTARII

  1. Unde dracu sa mergi la munte ploo la mare frig. Și asa o sarbatoare mai bolsevica nu s-a intamplat de 1 mai.
    Eu nu sarbatoresc 1 mai
    .
    Eu sarbatoresc ca a luat dracu iarna si boala cu bere mici palinca leurda branza jumari pastrama drop de miel suc gratarel ceapa verde ridichi palinca slana pufuleti sticsuri nes ciorba taraneasca de purcel cu leustean si ardei verde cu o aruncatura de maliga palinca vin rosu ? capucino carnaciori mustar din 3 sortimente in 1 biscuiti si un strop de palinca.

  2. lucrati baieti,lucrati…mai aveti putin si ajungeti la un miliard (1 miliard ) de euro!!!.sarcina trasata de partid!!..cum sa acopere gaura din buget??..asteapta orban banii ca pe sfintele moaste..!!!…daca nu adunati banii astia pana pe 15 Mai ,atunci se va prelungii izolarea in case pana se reface bugetul!!!..ce morti,vi,stati in case,declaratii,pandemii..orban are nevoie de bani ..si pentru asta e in stare s-o tufe si pe nuti spaima puti..acuma ca s-a vopsit ,s-a parfumat..ce de serenade ii facea divei pe vremuri..

    • Ai place ai place lui domnul Organ ehihihi ce-i mai place de Tuți…

      DOMNUL ORBAN?
      PERNA LA CONTROL!

  3. intiii suspendarea drepturilor si librtatilor apoi amenzi. ce fel de minti nenorocite sunt capabile de astfel de reglementari? nu-i de mirare ca asa zisa revolutie din 89, oricit s-ar falosi timisoreni cu asta, a fost opera GRU-KGB in buna intelegere cu CIA. interesant ca nu se spune nimic ce au hotarit dupa… deci nici mamaliga nu ma explodeaza, nici rezistentii nu mai merg in chiloti prin metrou, nici soros plus austrieci si unguri nu mai platesc, ca inainte, destabilizarea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger