AcasăNewsS-au ales cu dosar penal: Prinsi de politistii de frontiera cu plase...

S-au ales cu dosar penal: Prinsi de politistii de frontiera cu plase si peste, in plina prohibitie

Doi constanteni s-au ales cu dosar penal dupa ce au fost prinsi de politistii de frontiera avand asupra lor un numar mare de plase de pescuit, dar si 160 de kilograme de peste.

Captura fusese facuta in plina perioada de prohibitie, ca urmare cei doi barbati din Baia au raspuns in fata oamenilor legii pentru incalcarea prevederilor legale, tind cont de faptul ca persoanele in cauza nu au putut prezenta documente privind provenienta cantitatii de peste gasite intr-o caruta. Conform reporterntv.ro, politistii i-au depistat pe cei doi avand, in atelaj, nu mai putin de 19 plase, insumand 1472 de metri, dar si o cantitate mare de peste.

Ca urmare, s-au ales cu dosar penal, fiind acuzati, printre altele, de „folosirea de catre persoane neautorizare a uneltelor de pescuit comercial”, precum si de „pescuit comercial in habitatele piscicole naturale (…) in perioada de prohibitie si in zonele de protectie”.

Acesta nu este singurul caz identificat de politistii de frontiera in ultimele zile. Saptamana trecuta, alti doi barbati au fost prinsi, la Dunare, in timp ce pescuiau folosind plase tip monifilament, sau din ata. Ambii s-au ales cu dosar penal.

Sursa foto: cugetliber.ro

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger