AcasăNewsS-au aflat castigatorii editiei din acest an a Globurilor de Aur

S-au aflat castigatorii editiei din acest an a Globurilor de Aur

Ca in fiecare an, distinctiile ce preced mult-asteptatele Oscaruri au fost decernate in cadrul unei gale in care atentia opiniei publice s-a impartit intre numele celor nominalizati si, respectiv, a norocosilor premianti si tinutele stralucitoare alese de actritele care au pasit pe covorul rosu.

Cea de-a 76-a editie a Globurilor de Aur si-a aflat castigatorii, numele lor fiind anuntate in cadrul galei desfasurate duminica seara la Los Angeles.

„Bohemian Rhapsody” a fost desemnat „cel mai bun film-drama”, actorul care l-a interpretat pe Freddie Mercury, liderul trupei Queen, Rami Malek, primind trofeul pentru „cel mai bun actor intr-un film-drama”. A fost o seara cu totul speciala pentru actorul in varsta de 37 de ani, care a obtinut primul Glob de Aur din palmares, fiind nominalizat alaturi de Bradley Cooper, pentru „A Star is Born”.

De asemenea, „Green Book” a castigat premiul la categoria „cel mai bun musical/comedie” si la „cel mai bun scenariu. Christian Bale a obtinut Globul de Aur la categoria „cel mai bun actor intr-un musical/comedie”, pentru rolul din „Vice”. Cea mai buna actita intr-un film drama a fost desemnata Glen Close, pentru rolul din „The Wife”, in timp ce la categoria musical/comedie a castigat Olivia Colman, pentru „The Favorite”. Alfonso Cuaron a primit un Glob de Aur, fiind ales la categoria „cel mai bun regizor”, pentru „Roma”.

[youtube]mP0VHJYFOAU[/youtube]
[youtube]KDxQkTQhmRE[/youtube]

sursa foto: Twitter/goldenglobes/media

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger