AcasăNews„Bombardierul” care a terorizat Sectorul 6, luat pe sus de mascați chiar...

„Bombardierul” care a terorizat Sectorul 6, luat pe sus de mascați chiar din timpul unui „live” pe TikTok! – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un bărbat a ajuns în vizorul polițiștilor bucureșteni, după ce s-ar fi dat în spectacol în mai multe rânduri, fiind acuzat că ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, în sectorul 6 al Capitalei. Unele dintre aceste episoade au fost filmate și postate pe o rețea de socializare. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Cele mai recente scandaluri au fost la locuința unei femei pe care a amenințat-o cu acte de violență, dar și într-un magazin, unde s-a filmat în timp ce se dezbrăca, potrivit stiripesurse.ro. De altfel, bărbatul făcea toate aceste provocări pentru TikTok, iar polițiștii l-au reținut în timp ce era în live, conform aceleiași surse.

Ce a anunțat Poliția Capitalei

Reprezentanții Politiei Capitalei au anunțat, joi, 6 aprilie, că în cursul zilei precedente, așadar pe 5 aprilie, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 21 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în București. E vorba despre un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Bărbatul intrat în vizorul oamenilor legii bucureșteni e acuzat că, începând cu luna mai a anului trecut ar fi tulburat tulburat ordinea și liniștea publică în repetate rănduri. Și că ar fi aruncat de la balcon diverse lucruri, filmând totul și postând imaginile pe o reța de socializare. „În fapt, din luna mai a anului trecut și până în prezent, bărbatul ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în mod repetat, într-un imobil, din Sectorul 6, aruncând diferite obiecte de mobilier, materiale pirotehnice sau electrocasnice de la balcon, activități pe care le-ar fi filmat și postat pe o rețea de socializare. În acest context, ar fi adresat amenințări cu acte de violență locatarilor, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică”, se precizează în comunicatul Poliției Capitalei.

Acuzat că a adresat amenințări unei femei

Conform sursei citate, alte două incidente au ajuns în atenția polițiștilor. Unul datând de la începutul lunii februarie a acestui an, iar celălalt de la final de martie. „De asemenea, la data de 7 februarie 2023, bărbatul s-a prezentat la ușa unei femei dintr-un imobil din Sectorul 6 și i-a adresat acesteia amenințări cu acte de violență.

Totodată, la data de 28 martie 2023, acesta ar fi intrat într-un magazin alimentar și s-ar fi filmat într-o postură indecentă, de natură să provoace indignarea persoanelor prezente”, se menționează în comunicat.

În urma percheziției, bărbatul a fost depistat și dus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat vineri magistraților cu propunere legală.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii în concurs a mai multor infracţiuni de tulburarea ordinii și liniștii publice, unele în formă tip, iar altele în formă continuată, precum și amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, mai anunță Poliția Capitalei.

@adrian..afa Provocare #Alin ♬ sunet original – Adrian

@petru_faraon1 # #allin #petrufaraon #petru_faraon #SlayItWithGeorge ♬ sunet original – Petru Faraon

author avatar
Andrei Coman
1.334 afisari

13 COMENTARII

  1. Pe antisocialii astia colorati i-as inrola fortat in trupele NATO!
    Sunt plictisite de moarte parazitii astia.De cand nu mai e Ceausescu nu mai sunt obiligati sa munceasca! Fura,vand droguri, fac trafic de persoane, prostitutie si chiar crime!
    Ce poti sa faci cu asemenea oameni in societate? Spuneti voi!

    • Doamne fereste sa le.mai dai si o arma in mana.
      Exista o prevedere legala pe care institutiile statului nu o aplica(dar au pretentii multe de la noi) ca amenda contraventionala, daca nu e platita, sa se transforme in zile de munca.
      Deci,…la.munca cu ei.

    • @gagarin-Stai linistit ca nu munceau nici pe timpu lu ceasca..Erau angajati ca sa duca salariu acasa ,nu sa dea-n branci..

  2. Domnu Andrei,ne-ai plictisit,de 100 de ori tot ii tragi cu barbatul in sus,barbatul in jos. Zi-i domne individul,tacanitul,ce barbat ? Si in plus ce dreacu ocupi spatiul ziarului cu mahalagisme ? Sunt atatea subiecte serioase,si mata viio sa ne indispuii coji de seminte.

  3. Problema este alta, ca de azi inainte, trebuie sa eviti fb, insta, TikTok, toate rețelele de socializare, ca in urma lor se fac catalogări in care fiecare are un punctaj, esti ca la insectar. Azi încă te mai lasa in pace, ii umfla pe ăștia care făceau cate 10 mii pe luna de la TikTok, dar in viitor va conta enorm tot ce ai afisat vreodată

    • mai degrabă frate cu pocitania de mă-ta.
      ţiga nca !!
      și folosește-ţi numele: „iau mue” !!!!!
      că ăsta l-ai furat !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger