AcasăNewsS-a urcat drogat la volan şi şi-a UCIS mama! Drama unei familii...

S-a urcat drogat la volan şi şi-a UCIS mama! Drama unei familii din Olt

politia

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă dimineață, în comuna Mărunței, județul Olt. O femeie de 45 de ani a murit în mașina condusă chiar de fiul ei de 19 ani, care era drogat la volan.

Impactul fatal a avut loc pe DJ 546, în comuna Mărunței. Tânărul de 19 ani, din Balș, a vrut să depășească, dar s-a lovit frontal de o mașină care circula regulamentar din celălalt sens.

Au mai fost răniţi şi alţi oameni

Conform rapoartelor poliției, tânărul de 19 ani a încercat să depășească și a intrat în coliziune frontală cu o mașină condusă de un bărbat de 27 de ani. Alte patru persoane, cu răni multiple, au fost duse la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina.

Ambii șoferii au fost testați pentru alcool, rezultatele fiind negative. În schimb, testul pentru substanțe psihoactive a fost pozitiv doar pentru tânărul de 19 ani.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule și un pieton, respectiv, un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Balș, județul Olt și un un autoturism, condus de un tânăr de 27 ani, din localitate.

În urma evenimentului rutier, o femeie, pasageră într-unul din cele două autoturisme, a decedat, iar alte patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a informat IPJ Olt.

Substanţă psihoactivă, la DrugTest

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. „La testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost negativ pentru tânărul de 27 de ani, iar pentru tânărul de 19 ani aparatul a indicat prezența unei substanțe pshihoactive, respectiv T1B THC”, au mai transmis autoritățile.

Poliţiştii desfășoară cercetări amănunțite pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului. Un dosar penal a fost deschis, investigându-se infracțiunile de ucidere și vătămare corporală din culpă, precum și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

author avatar
Andrei Ștefan
703 afisari

7 COMENTARII

  1. Cred ca ar trebui mai multe inchisori, la cati drogati sunt.
    La fel si spitale penitenciare si medici .
    De vina sunt si parintii care au tolerat, ingnorat copiii.
    Nu ii duc la medic.
    Uite ce se intampla cand ajung adulti .

  2. Să-i mulțumească lui Iohannis că le-au dat voie ukrainienilor să vină în românia!…cele mai mari rețele de traficanți de droguri sintetice au intrat în românia,…
    Practic românia a devenit piața de desfacere a acestor criminali…

    • Adică doriți sa insinuati ca bietii rocketi patratei 2/2 la vârsta de lupta care au reusit sa fuga din calea razboiului cu jeepuri luxoase si sunt cazati gratuit de statul roman in hoteluri de 4 stele nu sunt ingerasi nevinovați?
      Oare de ce statul nostru cazează dezertori? Și tine dezertori pe banii noștri, nu exista live cu Ukraina sau asta este live cu regimul corupt de acolo sa ii tina pe ăștia?
      Oare nu asta a fost inte tia sa folosească România ca tara nimănui și front de trafic pentru orice?
      Asta cam este trădare de tara ce au făcut cu ăștia guvernanții noștri ca ideea a fost sa co tinue accelerat distrugerea României pe toate căile posibile

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger