AcasăNewsS-a urcat drogat la volan şi şi-a UCIS mama! Drama unei familii...

S-a urcat drogat la volan şi şi-a UCIS mama! Drama unei familii din Olt

politia

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă dimineață, în comuna Mărunței, județul Olt. O femeie de 45 de ani a murit în mașina condusă chiar de fiul ei de 19 ani, care era drogat la volan.

Impactul fatal a avut loc pe DJ 546, în comuna Mărunței. Tânărul de 19 ani, din Balș, a vrut să depășească, dar s-a lovit frontal de o mașină care circula regulamentar din celălalt sens.

Au mai fost răniţi şi alţi oameni

Conform rapoartelor poliției, tânărul de 19 ani a încercat să depășească și a intrat în coliziune frontală cu o mașină condusă de un bărbat de 27 de ani. Alte patru persoane, cu răni multiple, au fost duse la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina.

Ambii șoferii au fost testați pentru alcool, rezultatele fiind negative. În schimb, testul pentru substanțe psihoactive a fost pozitiv doar pentru tânărul de 19 ani.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule și un pieton, respectiv, un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Balș, județul Olt și un un autoturism, condus de un tânăr de 27 ani, din localitate.

În urma evenimentului rutier, o femeie, pasageră într-unul din cele două autoturisme, a decedat, iar alte patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a informat IPJ Olt.

Substanţă psihoactivă, la DrugTest

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. „La testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost negativ pentru tânărul de 27 de ani, iar pentru tânărul de 19 ani aparatul a indicat prezența unei substanțe pshihoactive, respectiv T1B THC”, au mai transmis autoritățile.

Poliţiştii desfășoară cercetări amănunțite pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului. Un dosar penal a fost deschis, investigându-se infracțiunile de ucidere și vătămare corporală din culpă, precum și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

author avatar
Andrei Ștefan