AcasăNewsS-a terminat cu alegerile. Crin Antonescu a intrat in campanie

S-a terminat cu alegerile. Crin Antonescu a intrat in campanie

Crin Antonescu a declarat razboi liberalilor care se opun sau denigreaza USL

Poreclit de adversari ”Crizel” Antonescu, liderul liberal si-a schimbat radical comportamentul, transformandu-se din politicianul furios, cu ochii injectati, in Crin cel jovial de odinioara.

Crin Antonescu mizeaza din nou pe cartea politicianului simpatic

Odata cu incheierea alegerilor, Crin Antonescu pare un alt om. Nu-si mai ameninta adversarii, nu-si mai pune la colt colegii, nu mai intra in conflict cu presa. Din contra, presedintele PNL este calm, tolerant, atent cu jurnalistii. Schimbarea a fost atat de brusca, incat i-a lasat masca si pe liberali. In timp ce unii au glumit pe tema, afirmand ca probabil presedintele lor si-a luat la timp pastilele, altii au sustinut ca este vorba de o banala strategie de imagine. ”In ciuda rezultatelor bune obtinute in alegeri, nu putem ignora faptul ca exista un puternic curent atat in PNL, dar mai ales in PSD, care nu mai crede in sansa lui Antonescu la prezidentiale. Iesirile sale din vara, din perioada interimatului de la Cotroceni, gafele diplomatice si disperarea pe care o manifesta cand vine vorba de alegerea lui in fruntea tarii au starnit ingrijorare in randul liberalilor. In ceea ce-i priveste pe pesedisti, acestia dau semne de mult ca nu-l vor pe Crin. Prin urmare, Antonescu, sfatuit probabil de oamenii din jurul lui, a intrat intr-un proces de reinventare”, a precizat un lider liberal.

Concurenta mare

Cu un Sorin Oprescu care-i sufla in ceafa, si un Calin Popescu Tariceanu care numai ce si-a exprimat intentia de a intra in cursa pentru Cotroceni, liberalul Crin Antonescu s-a trezit acum pe cap si cu Mircea Geoana, fost candidat si etern aspirant la fotoliul de presedinte. ”Vreau sa desemnez premieri”, si-a dezvaluit pesedistul ambitiile politice. ”O iau ca atare, este dreptul fiecarui om sa aiba proiecte, sa aiba aspiratii, sa aiba ambitii si nu vad de ce ar fi ceva iesit din comun”, a replicat, cu diplomatie, Crin Antonescu.

[poll id=”413″]

author avatar
Adelina Ionicel
540 afisari

1 COMENTARIU

  1. Crin chiar este un politician simpatic, „da bine” la publicul votant si una dintre abilitatile lui principale chiar asta e- selecteaza tipul de discurs in functie de situatie, oferind electoratului exact ce vrea!! Stapaneste arta oratoriei si de aceea are un mare avantaj in fata altor politicieni. Plus reputatia lui- nu e corupt si nu e santajabil!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger