AcasăNewsS-a sunat la 112! Șarpe de peste un metru și jumătate, zărit...

S-a sunat la 112! Șarpe de peste un metru și jumătate, zărit în apropierea unui parc din oraș! – VIDEO

S-a sunat la 112! Șarpe de peste un metru și jumătate, zărit în apropierea unui parc din oraș! - VIDEO (captură video)

Jandarmii mehedințeni au intervenit de urgență, după ce au fost alertați cu privire la faptul că într-un spațiu public din Drobeta Turnu Severin a fost observat un șarpe de proporții destul de mari.

”Un șarpe având o lungime de peste un metru și jumătate a fost îndepărtat de jandarmi dintr-un spațiu verde, situat în apropierea unui centru comercial din Drobeta Turnu Severin”, anunță, luni, 7 iunie, Jandarmeria Mehedinți, via Facebook.

O persoană care a sesizat pericolul și a înțeles că e cazul să sesizeze autoritățile, mai ales că șarpele se afla în apropierea unui parc. Așa că a pus mâna pe telefon și a format numărul unic de urgență pentru a anunța situația. ”Un cetățean a sesizat la 112 prezența unui șarpe pe strada M. Gușiță, în apropierea unui parc frecventat de mai multe persoane, iar la fața locului a fost direcționat un echipaj de jandarmerie”, transmite sursa citată.

Viperă găsită într-o instituție din Orșova

Ajunși în zona semnalată de către apelant, jandarmii au văzut unde anume se afla reptila și au reușit să o prindă. Din câte se poate vedea din imagini, șarpele a fost dus apoi într-un mediu natural, departe de oameni, și a fost lăsat liber.

Nu e prima situația în care jandarmii mehedințeni au intervenit în situații de acest gen. Luna trecută s-a aflat că angajați ai unei instituții din Orșova au chemat urgent ajutoare, când au observat, panicați, o viperă ascunsă într-un birou. Reptila de circa 20 de centimetri își găsise adăpost sub lambriul de pe un perete. Vipera a fost luată de acolo și dusă în natură.

493 afisari

2 COMENTARII

  1. Ma refer la Pridnestrovie ( Transnistria ), e un sarpe de 190 de kilometri .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger