AcasăNewsS-a sunat la 112, după ce un șarpe a ajuns într-o bucătărie....

S-a sunat la 112, după ce un șarpe a ajuns într-o bucătărie. Au intervenit jandarmii

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Mehedinți

În această vară au fost mai multe cazuri în care șerpii au „vizitat” gospodăriile unor oameni. Situații ce au făcut ca persoanele care i-au zărit să se grăbească să pună mâna pe telefon pentru a cere ajutorul autorităților pentru a fi îndepărtate reptilele.

Recent, au fost momente de spaimă într-o casă din județul Mehedinți, după ce o familie s-a trezit cu un șarpe în bucătărie.

S-a întâmplat miercuri, în localitatea Hinova. O persoană a sunat la 112, cerând ajutor, după ce a observat șarpele. „Pentru această intervenție, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la adresa indicată, de unde a îndepărtat șarpele ascuns în bucătăria oamenilor”, a anunțat Jandarmeria Mehedinți, prin intermediul Facebook.

Și la începutul săptămânii a fost înregistrat un apel la 112, în urma căruia jandarmii au mers pe o stradă din municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru a ridica un șarpe din fața unui bloc. „În ambele situații, reptilele au fost îndepărtate și eliberate în habitatul natural”, precizează reprezentanții Jandarmeriei Mehedinți.

Șarpe găsit în spatele unui frigider

De asemenea, la începutul acestei luni, oamenii au cerut ajutor, după ce doi șerpi au ajuns în gospodării din două comune mehedințene. S-a întâmplat duminică, 2 iulie. Unul dintre șerpi a fost găsit în spatele unui frigider aflat pe o terasă. „Apelurile s-au primit în interval de o oră, unul în comuna Husnicioara, celălalt în comuna Breznița de Ocol, cetățenii sesizând prezența șerpilor în gospodării.

În prima situație, un șarpe a fost găsit în terasă și extras din spatele unui frigider, celălalt șarpe fiind îndepărtat de sub podețul din fața locuinței. În scurt timp șerpii de casă au fost îndepărtați și eliberați departe de zonele populate”, anunța, la acea dată, structura locală a Jandarmeriei.

373 afisari

5 COMENTARII

  1. Jandarmii au instrucție specială de scos șerpii din casă. Pe darcu!
    Oare cum au trăit oamenii fără jandarmi mii de ani? Cum au dat jos mîțele din copaci?

  2. Cel galben din poza nu este sarpe de casa, si nu pare sa fie o specie care traieste natural in Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger