AcasăNewsS-a stins din viata James Gandolfini! (VIDEO)

S-a stins din viata James Gandolfini! (VIDEO)

Actorul care cucerea publicul in rolul lui Tony Soprano din serialul „The Sopranos”  s-a stins din viata in urma unui atac de cord, la varsta de 51 de ani.  James Gandolfini a murit in Italia, in timp ce se afla intr-o vacanta la Roma. Cei de la postul de televiziune HBO au confirmat decesul sau.

„Suntem in stare de soc si simţim o mare tristete dupa pierderea unui membru important al familiei noastre. Era un om special, talentat, dar mai presus de orice o persoana iubitoare care trata pe oricine cu respect. Acum, gandurile noastre se indreapta spre sotia si copiii lui care trec prin momente teribile. Ii vom simti lipsa”, a precizat HBO, arata Le Monde.

Actorul s-a nascut pe data 18 septembrie 1961, in New Jersey. Si-a inceput cariera cu rolul din productia „Un tramvai numit dorinta” din anul 1992, unde a jucat alaturi de Alec Baldwin si Jessica Lange.

Dar departe cel mai bun rol care i-a adus si trei premii Emmy a fost cel pe care l-a interpretat in „The Sopranos” – mafiotul Tony Soprano. Serialul prezenta viata plina de probleme a unui sef mafiot ce incearca sa se descurce atat in viata de familie, cat si in cea pe care o ducea in sanul Mafiei.

Recent, actorul a jucat in drama „Zero Dark Thirty” unde a jucat rolul directorului CIA.

[youtube]rnT7nYbCSvM[/youtube]

Sursa foto: Facebook.

author avatar
Anca Murgoci
2.150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger