AcasăNewsS-a stabilit: Basescu revine la Cotroceni si isi da demisia!

S-a stabilit: Basescu revine la Cotroceni si isi da demisia!

Traian Basescu se intoarce la Cotroceni, ca sa aiba de unde sa plece. Aceasta ar fi pe scurt concluzia negocierilor dintre presedintele suspendat si emisarul american Philip Gordon.

GARANTIE. In urma intalnirii cu Philip Gordon, Basescu poate demisiona linistit

Terminat din punct de vedere politic, Basescu nu a mai avut ce sa le ofere americanilor in afara de propria retragere. In amintirea parteneriatului pe care presedintele suspendat l-a avut cu Statele Unite, oficialii de la Washington au dat dovada de bunavointa, permitandu-i o iesire din scena cat de cat onorabila. Mai exact, Traian Basescu se va intoarce la Cotroceni, dupa ce Curtea Constitutionala va invalida referendumul, ca mai apoi, in maximum o luna, sa-si anunte demisia. Demisie cu imunitate inclusa, evident. Asa cum ”National” a mai scris, cel mai probabil, Traian Basescu va primi o misiune oficiala internationala ca raportor NATO,  pozitie care-i asigura o imunitate internationala, facandu-l practic de neatins.

Izolat in palat

SALVARE. Traian Basescu are mari sanse sa devina raportor NATO

Ce-i drept, luna pe care Basescu o va petrece in fruntea statului nu va fi deloc usoara, avand in vedere ca poporul i-a dat deja votul de blam. La asta se adauga ostilitatea Guvernului condus de Victor Ponta, care va face tot posibilul sa-l tina pe tusa, precum si faptul ca presedintele si-a pierdut majoritatea in CSAT. Prin urmare, Traian Basescu va sta chiar ca un simplu chirias la Cotroceni, omorandu-si timpul cu primirea delegatiilor straine.

Philip Gordon i-a ridicat mingea la fileu

Ca parte a intelegerii parafate in ”garaj”, Philip Gordon, asistentul secretarului american de stat, Hillary Clinton, a declarat ca  ingrijorarile SUA sunt legate de suspiciunile de fraudare a referendumului din 29 iulie. ”Nu este un lucru normal sa revizuiesti listele electorale dupa aflarea rezultatului alegerilor (…) Schimbarea listelor initiale si schimbarea rezultatului ridica intrebari serioase despre legitimitatea votului pentru un observator din afara. Nu e calea tipica pentru un referendum”, a afirmat Gordon, precizand ca Statele Unite sustin pe

[poll id=”327″]

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
3.836 afisari

11 COMENTARII

  1. cei 7 milioane de romani care au votat contra lui Basescu ( si noi stim cum s-a votat) reprezinta numai ca. 38% din cei 18 milioane. In concluzie lozinca de tip neocomunist „poporul nu il mai vrea pe Basescu” este lipsita de adevar. Sau mai facem un alt referendum si apoi un altul (pe banii poporului) pana cand ne iese ce vrea mafia politica?

  2. Mai e cineva atat pe prost in tara asta incat sa aiba incredere in ce spune basescu? Nu demisioneaza. Asta e mai rau ca sida. De sida au mai fost cazuri de vindecare, de basism nu se scapa niciodata.

  3. Basescu se intoarce la Cotroceni peste cadavrele celor 7.5 mil de oameni ! In puscarie ! Sa-i ia dracu de americani!

  4. Asta cu plecatul lui Basescu o tot aud de vreo 8 ani. Nu va pleca niciunde. Ramane acolo unde noi l-am pus pana in 2014.Si inca ceva. Reforma in justitie pare ireversibila. Justitia ne poate disciplina si ne poate reda onoarea.

  5. Traian Basescu este presedintele ALES al Romaniei. LOVITURA DE STAT a esuat iar organizatorii vor plati conform LEGII!

  6. Mai Mihaela justitia iti va reda oroarea nu onoarea.Sau iti va tot da bonii pe care ii iai acum sa postezi prosti.Inca ceva de nu-l impaiati voi pe baselul si sa-l puneti la treicoceni pentru eternitate.Si Ceausescu era ales pe viata si cu ce s-a ales ?

  7. cine a scris articolul acesta?
    vreo usl-ista sau PSD-ista?
    prezinta lucrurile total anapoda.
    First…nu poporul l-a demis pe basescu, ci guvbernul,incalcand grav cele mai importante legi ale tarii, au fost cu urna din poarta-n poarta in multe sate. in al-2-a rand, au facut multe mismasuri. Aveti grija ce scrieti si nu prezentati adevaru in umbra. Toata aceasta gainareala a psd-istilor si usl-istilor se va incheia, toate neregulile si incalcarile legilor au fost facute pe fata, pt ca din pctul lor de vedere lumea-i proasta si nu se prinde.
    Daca taceau din gura si nu erau asa ahtiati dupa purtere (lucru care s-a vazut clar, cate nereguli si gainarii au facut) ei castigau alegerile. Insa datorita acestor tampenii facute si-au pierdut multi sustinatori, si asta pt ca omul vede ca-i neagra si ei o tin pe-a lor ca-i alba. Sper sa se termine mai repede cu toate acestea si sa revina basescu. La momentu de fata el a condus Romania pe timp de criza si este singurul in masura sa tina tara in frau.

  8. pe ceausescu la judecat ozi si la anpuscat de ce nu se poate si cu basescu asa si cu alti c

    are al slujesc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger