AcasăNews„S-a speriat”. Un bărbat a primit un colet de la curier, iar...

„S-a speriat”. Un bărbat a primit un colet de la curier, iar apoi a sunat la 112/Ce se afla, de fapt, în cutie

sursa foto: IPJ Arad

O situație mai ieșită din tipare a fost semnalată, joi, oamenilor legii din Arad. Un bărbat a pus mâna pe telefon și a apelat 112, numărul unic de urgență, după ce a primit un colet. La fața locului au intervenit pirotehniștii, dat fiind faptul că sesizarea viza un potențial „pachet suspect”. În interiorul cutiei s-a găsit un brad artificial.

Un arădean care a primit de la curier un colet, pentru care a şi plătit pe loc, a sunat ulterior la 112, sesizând un „pachet suspect” în curtea sa, potrivit Agerpres. După primirea apelului, forţele de ordine au intervenit la fața locului. Au găsit în cutie… un brad de Crăciun.

Totul s-a întâmplat joi, în municipiul Arad. La fața locului au fost trimiși poliţişti de la cea mai apropiată secţie, din cartierul Micălaca. A fost solicitată, totodată, şi echipa pirotehnică – aceasta fiind cea care a deschis coletul. Așa s-a aflat și ce conținea, de fapt, cutia respectivă.

Ce s-a stabilit în timpul cercetărilor făcute după primirea alertei la 112

Deși s-a dovedit că, din fericire, nu a fost vorba de vreo situație cu potențial de risc, oamenii legii fac pe mai departe verificări. Motivul? Coletul ar fi fost livrat la acea adresă, fără ca locatarul imobilului să fi făcut comanda. Așa că se încearcă să se stabilească exact destinatarul coletului.

„În interior se găsea un brad artificial. Din cercetări, s-a stabilit că, printr-o firmă de curierat, coletul ar fi fost livrat la acea adresă, fără ca locatarul imobilului să fi făcut comanda. În continuare se fac verificări pentru stabilirea destinatarului coletului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Vecin: „S-a speriat”

Vecini ai bărbatului care a sunat la 112 au declarat, pentru Agerpres, că acesta nu şi-a amintit să fi făcut vreo comandă.

„A venit curierul, i-a achitat suma, apoi a pus pachetul pe jos, în curtea casei, pentru că nu şi-a amintit să fi făcut vreo comandă. S-a speriat, cu atâtea războaie şi atentate în lume, omul s-a panicat”, a afirmat un vecin.

author avatar
Andrei Coman
627 afisari

1 COMENTARIU

  1. „A venit curierul, i-a achitat suma, apoi a pus pachetul pe jos, în curtea casei, pentru că nu şi-a amintit să fi făcut vreo comandă.”
    Asta este trasa de par rau de tot, cum adica tu nu ai facut comanda DAR ACHITI COLETUL ??? Cineva care nu facea comanda, nu achita banii curierului, ii spunea sa returneze coletul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger