AcasăNewsS-a spart „Fratia pompierilor” de la TAROM

S-a spart „Fratia pompierilor” de la TAROM

Consiliul de Administratie al TAROM a decis, de urgenta, inlocuirea directorului general interimar Gabriel Stoe. Iar „ejectarea” poate parea cu atat mai surprinzatoare cu cat acesta de-abia preluase atributiile de director general in luna martie a acestui an, nereusind insa sa se mentina pe functie nici macar cinci luni de zile!

Marian Petrache si-a impus omul in fruntea companiei aviatice

Asta in ciuda faptului ca se impauna cu „fratia” cu seful unui serviciu secret, cu care se trasese chiar in „selfie”. Numai ca, dupa cum sustin sursele noastre, dezvaluirile din „National” despre aducerea unui pompier drept consilier pe probleme de siguranta zborului par sa-i fi fost fatale lui Gabriel Stoe.

Petrache la primire!

Marian Petrache

Numit de tehnocrati, Stoe a fost mazilit tot de catre acestia, la putin timp dupa ce am publicat in exclusivitate informatia ca directorul general al TAROM si-a tras drept consilier pe tot ceea ce tine de siguranta zborului un pompier care a lucrat timp de17 ani de zile la firma SC Complet Serv& Consulting. Si care, pentru un regim de lucru part-time, de doar patru ore pe zi, era remunerat cu 5.000 de lei ca sa implementeze masurile antiteroriste, in vremuri atat de tulburi in care  serviciile secrete abia fac fata acestor amenintari globale. Culmea este insa ca, imediat dupa publicarea dezvaluirilor care au cutremurat sistemul, Stoe si-a permis o noua aroganta, dandu-i cu totul pe mana problemele de securitate pompierului Adrian Niculae. Iata insa ca noua aroganta a lui Stoe nu a mai fost inghitita de catre tehnocrati. Ramane insa de vazut daca nu cumva au sarit astfel din lac in put, din informatiile intrate in posesia noastra, inlocuitorul lui Stoe fiind venit pe filiera „RAI”-ului ilfovean condus de cuplul Cristache Radulescu –Marian Petrache. Asa ca, mai mult ca sigur, nu vom abandona subiectul TAROM, nici macar dupa rocada Stoe-Plaveti…

author avatar
Catalin Tache
1.314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger