AcasăNewsS-a sinucis la Floreasca: Barbatul care si-a ucis iubita si fetitele si-a...

S-a sinucis la Floreasca: Barbatul care si-a ucis iubita si fetitele si-a pus capat zilelor in spital

Florin Marcu, barbatul din Ramnicu Sarat care, in urma cu aproximativ doua luni, si-a macelarit familia, si-a pus capat zilelor, in Spitalul Floreasca din Capitala.

Tanarul, care se afla internat in unitatea medicala din Bucuresti de aproximativ doua saptamani, dupa ce fusese transferat de la Rahova, penitenciar in care a fost inchis dupa comiterea triplului asasinat, a reusit sa pacaleasca vigilenta supraveghetorilor si s-a sinucis. Potrivit stiridebuzau.ro, care citeaza surse medicale, Marcu, care era bolnav de diabet, si-ar fi injectat mai multa insulina decat ar fi presupus tratamentul sau, decesul survenind in urma unei supradoze.

Desi barbatul din Ramnicu Sarat a murit marti, abia astazi s-a aflat despre cazul sau. Conform sursei amintite, ancheta menita sa elucideze cauzele mortii tanarului care si-a ucis cu sange rece iubita si cele doua fetite, chiar in casa parintilor sai, a fost preluata de un procuror. Imediat dupa comiterea crimelor, Marcu a mai incercat sa-si puna capat zilelor, infigandu-si un cutit in torace. La acea data a fost salvat de medicii de la ambulanta, care l-au dus la spital. Cazul de o cruzime inimaginabila a socat, la acel moment, o tara intreaga.

Sursa foto: jurnaluldebuzau.ro

341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger