AcasăNewsS-a sinucis in timpul lunii de miere intr-un luxos hotel din DUBAI!

S-a sinucis in timpul lunii de miere intr-un luxos hotel din DUBAI!

Abbie Emmet, proaspat casatorita cu un motociclist profesionist, s-a sinucis in luna de miere, dupa ce s-a aruncat de la fereastra hotelului unde era cazata in Dubai. Nimeni nu isi explica ce a determinat-o sa isi puna capat zilelor.

Abbie, in varsta de 27 de ani, fiica de preot, se casatorise cu barbatul vietii ei. Aflata in luna de miere alaturi de Sean, in varsta de 43 de ani, tanara a cazut de la fereastra. Ea a murit la cateva zile, dupa ce a ajuns in Emiratele Arabe. Politia ancheteaza cazul pentru a vedea daca este vorba intr-adevar despre o sinucidere sau despre un accident.

“Am primit un apel de urgenta in care se anunta ca o femeie a cazut de la balcon. Femeia a murit, dupa ce a fost dusa la spital din cauza gravelor leziuni pe care le-a suferit in timpul impactului, a declarat un purtator de cuvant al Politiei. Singurele probe de care dispun oamenii legii au aratat ca Abbie consumase alcool si ca, din declaratiile pe care le-au strans din anturajul tinerei, aceasta s-ar fi aruncat de la fereastra. In continuare, este anchetat si motociclistul pentru a s stabili daca cei doi proaspat casatoriti au avut vreo disputa.

Anca Murgoci

author avatar
eNational
845 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger