AcasăNewsS-a sinucis dupa ce a fost la cumparaturi cu iubita

S-a sinucis dupa ce a fost la cumparaturi cu iubita

Poate parea o gluma, dar de fapt este o intamplare extrem de trista. Un barbat a hotarat sa isi incheie socotelile cu viata dupa o partida de cinci ore de cumparaturi in compania iubitei sale.

Aceasta este povestea unui chinez in varsta de 38 din provincia Jiangsu, China. Barbatul s-a sinucis dupa cinci ore de shopping alaturi de iubita sa. Potrivit martorilor, cei doi s-au certat, iar barbatul s-a aruncat de la unul din etajele centrului comercial. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, barbatul a recurs la acest gest in momentul in care prietena sa a insistat sa mai intre intr-un nou magazin de pantofi.

Unul dintre martorii din centrul comercial a declarat ca barbatul i-a spus femeii ca are suficiente perechi de pantofi, mai multe decat ar putea purta intr-o viata. In acel moment, femeia a inceput sa strige la el si sa ii reproseze ca ar fi un mare zgarcit si ca vrea sa-i strice Craciunul.

In acel moment, barbatul s-a enervat atat de tare incat a aruncat pe jos toate pungile cu cumparaturi si s-a aruncat peste balustrada unui balcon al centrului comercial. Chinezul a decedat pe loc, iar medicii care au incercat sa il resusciteze nu au putut face nimic pentru a-l salva.

author avatar
Andra Nesu
829 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger