AcasăNewsS-a sinucis din cauza unei note mici

S-a sinucis din cauza unei note mici

O adolescenta  in varsta de 18 ani a ales sa-si puna capat vietii dupa ce s-a certata cu mama sa din cauza unei note mici.

Tanara era eleva in clasa a XII-a, la Liceul Economic din Iasi si luase nota 6. Mama ei a certat-o atunci cand s-a intors de la scoala, iar ea a plecat de acasa. Potrivit bzi.ro, fata a hoinarit pe strazi cateva ore, dupa care s-a intors in dreptul casei, in localitatea Piciorul Lupului, dar nu ca sa se impace cu mama sa, ci ca sa isi ia viata. Fata s-a aruncat miercuri seara in fata trenului. Nu a lasat in urma niciun bilet de adio.

„Am certat-o pentru ca a luat nota 6, m-am suparat pe ea. Dar nu atat de tare, nu pot sa cred ca a facut asta! Avea toata viata in fata, era un copil bun. L-am tot intrebat pe taica-su pe unde o fi, ca era plecata de acasa de cateva ore”, a spus mama Adrianeim, potrivit sursei citate.

Politistii fac in continuare investigatii pentru a stabili circumstantele in care a avut loc nefericitul eveniment. „In cauza s-a intocmit dosar penal de moarte suspecta si s-a dispus efectuarea necropsiei. Trupul neinsufletit a fost dus la Institutul de Medicina Legala  Iasi”, a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Cazul a fost preluat de politistii de la Transporturi Feroviare.

author avatar
Andra Nesu
440 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger