AcasăNewsS-a reluat proiectul „Străzi deschise” din București. Restricții pentru șoferi și bicicliști...

S-a reluat proiectul „Străzi deschise” din București. Restricții pentru șoferi și bicicliști pe Calea Victoriei

strazi deschiseS-a reluat proiectul „Străzi deschise” din București. Restricții pentru șoferi și bicicliști pe Calea Victoriei / foto: facebook.com/NicusorDan

Din 29 aprilie și până pe 8 octombrie, Calea Victoriei și, ulterior, mai multe străzi din centrul Capitalei vor fi exclusiv pietonale în weekenduri.

Proiectul „Străzi deschise” aduce cu el restricții de trafic auto, devierea autobuzelor, iar pe străzile pe care nu mai circulă mașini se închid și pistele de biciclete.

„Străzi deschise” se derulează în perioada 29 aprilie – 8 octombrie

„Din acest week-end începe cel mai popular eveniment care se desfăşoară în aer liber în Capitală: „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană”. Din 29 aprilie şi până în 8 octombrie, străzile din centrul oraşului vor deveni zone exclusiv pietonale şi vor găzdui numeroase evenimente artistice şi educaţionale, realizate în colaborare cu teatre, instituţii culturale, operatori independenţi şi artişti”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Calea Victoriei se deschide pentru pietoni (între Piaţa Victoriei şi Splaiul Independenţei), între orele 10:00 şi 22:00, iar programul artistic va cuprinde numere de circ pentru copii, expoziţii ale Muzeului Municipiului Bucureşti la Casa Filipescu Cesianu, premiere teatrale din stagiunea Teatrului Masca sau întâlniri cu artişti animatori pe picioroange”.

De sâmbătă, 29 aprilie, Calea Victoriei din București s-a închis pentru mașini și a devenit pietonală între Piaţa Victoriei şi Splaiul Independenţei, între orele 10.00 şi 22.00. În weekendurile în care se desfăşoară evenimentul, traficul rutier pe Calea Victoriei se reia noaptea, mai precis în ziua de sâmbătă spre duminică, începând de la ora 22.00 până la ora 9.00.

author avatar
Andreea Vlad
207 afisari

3 COMENTARII

  1. Autoritatile incapabile sa pazeasca parcurile de extinderea agresiva a dezvoltatorilor imobiliari, ofera in schimb cetatenilor infrastructura rutiera pentru plimbari, distractii, erc, iar prostimea inghite galusca si nu realizeaza adevarata situatie. Autoritatile sunt de partea dezvoltatorilor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger