AcasăNewsS-a prostituat pe 20 de iPhone-uri

S-a prostituat pe 20 de iPhone-uri

O femeie din Shenzen, China, pe nume Canny Xiaoli, care are 20 de iubiti, a cerut de la fiecare dintre acestia un iPhone 7. Dupa ce le-a primit, a cumparat o casa.

20 de iPhone = 14.000 de dolari = o căsută la tară. Merită efortul!

O tanara din Shenzen, China, a reusit performanta sa aiba 20 de iubiti, fara ca acestia sa stie unul de altul. Femeia, pe nume Canny Xiaoli ,a cerut de la fiecare barbat cu care se intalnea un iPhone 7. Apoi a vandut smartphone-urile pentru echivalentul a 14.000 de dolari si si-a cumparat o casa la tara. Telefoanele au fost vandute prin intermediul site-ului Hui Shou Nao. In China, preturile telefoanelor Apple sunt de obicei mai mari decat pe alte piete. Povestea a fost impartasita pe un forum de un utilizator, care este coleg de serviciu cu Canny. Potrivit lui, tanara provine dintr-o familie destul de nevoiasa. Tatal sau este imigrant, iar mama casnica. Ea este cea mai mare fiica a celor doi, iar casa le-a fost oferita parintilor. Aceasta nu este singura ciudatenie legata de iPhone 7. Un tanar de 20 de ani din Ucraina, numit Olexander Turin, si-a schimbat oficial numele in „iPhone 7”, pentru a castiga o competitie in care premiul era cel mai nou smartphone marca Apple.

author avatar
Catalin Dumitrescu
308 afisari

1 COMENTARIU

  1. Aia care au dat stirea boschetari !.Deci parintii asteia-chinezoiaca-IMIGRANTI !!!.De unde ba? din Taiwan? sau din Canada? emigrara ei taman in CHINA ???????????HUAAAAA PROSTII PAMANTULUI !!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger