AcasăS-a prezentat la spital cu dureri GROAZNICE! Medicii au INLEMNIT cand au...

S-a prezentat la spital cu dureri GROAZNICE! Medicii au INLEMNIT cand au vazut ce avea in abdomen!

Un adevarat scandal s-a iscat dupa ce o femeie din Marea Britanie s-a prezentat la doctor cu dureri ingrozitoare in zona abdomenului.

Donna Bowett, in vartsa de 42 de ani, s-a internat in spital pentru o interventie chirurgicala de inlaturare a vezicii biliare, in urma operatiei medicii decizand ca pacienta poate fi externata.

Insa la numai cateva zile de cand a ajuns acasa, femeia a inceput sa acuze dureri foarte mari in zona abdomenului si a crezut ca este ceva normal in urma unei interventii. Donna a inceput sa se ingrijoreze cand a vazut ca desi au trecut trei luni durerile se intensificau in loc sa se amelioreze.

In cele din urma, femeia s-a prezentat la camera de garda, unde i s-a facut o radiografie care i-a socat de-a dreptul pe doctori. Medicii au descoperit ca Donna avea in abdomen un forceps de 18 centimetri, uitat de medici in timpul interventiei chirurgicale.

„Am avut un soc cand mi-au spus ca am asta in mine. Este o ustensila enorma. Cum sa uiti asa ceva in corpul unui pacient”, a declarat Donna reporterilor.

Conducerea spitalului a decis ca pacienta sa primeasca o suma de sase cifre, in lire, pentru a compensa o parte din cosmarul trait de britanica.

author avatar
Alina Costache
1.691 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger