AcasăNewsS-a plans ca e virgin la 40 de ani, insa a ascuns...

S-a plans ca e virgin la 40 de ani, insa a ascuns doua lucruri esentiale!

Un barbat care a apelat la o emisiune TV, sustinand ca pana la 40 de ani nu a facut niciodata sex cu o femeie, a ajuns in centrul unui scandal de proportii. Asta dupa ce s-a aflat ca a ascuns doua lucruri esentiale!

In primul rand, s-a ferit sa spuna ca e actor si ca are, de fapt, 45 de ani, si nu 40. Si ceea ce e cu adevarat important e faptul ca nu are neaparat o problema sa se apropie de femei si sa faca dragoste cu ele. Dupa ce au vazut emisiunea difuzata de Channel 4, un cunoscut al lui Clive Dancey a dezvaluit ca stie sigur ca barbatul a avut relatii sexuale si ca nu e nicidecum virgin la 40 de ani, cum a sustinut in cadrul show-ului respectiv, potrivit The Sun.

Sursa respectiva sustine ca Dancey a mintit cand a cerut ajutorul unei experte care i-a vindecat de teama de sex pe el si alte sute de barbati si care ar fi fost prima femeie din viata lui. In replica, reprezentantii postului respectiv sustin ca nu a fost vorba de nimic aranjat si ca „la momentul in care s-a filmat emisiunea, Clive s-a considerat a fi virgin” si ca desi a mai avut relatii, acesta nu s-au incheiat niciodata cu un act sexual.

Sursa foto: facebook

author avatar
eNational
756 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger