Cauta

S-a întâmplat la vama Isaccea! Ce au descoperit polițiștii de frontieră într-un camion. Destinatarul, o firmă din Ucraina

sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră au controlat, la vama Isaccea, un camion ce avea ca destinatar o firmă din Ucraina. Ce au descoperit în interior? Mai multe bunuri, în valoare de peste 6,3 milioane de lei, susceptibile a fi contrafăcute.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea bunuri susceptibile de a fi contrafăcute, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, în valoare de aproximativ 6.320.000 lei – anunță vineri reprezentanţii Gărzii de Coastă, într-un comunicat.

Ce s-a întâmplat cu mărfurile

Camionul a fost supus unor verificări, în urma cărora s-au găsit, în interiorul acestuia, peste 22.000 de articole vestimentare. S-a aflat că autovehiculul de marfă avea ca destinație o firmă din Ucraina.

„În data de 02.11.2023, o echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Isaccea a efectuat controlul fizic asupra unui camion cu marfă, având ca destinatar o societate comercială din Ucraina.

În urma verificărilor amănunțite s-a constatat că în interiorul camionului se aflau aproximativ 22.270 articole vestimentare, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 6.320.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Polițiștii de frontieră fac cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Ultimele stiri

  • Incident șocant la Parchetul Vaslui: o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă
  • Ce acte trebuie să duci statului dacă vrei o pensie mai mare. Veste de la Simona Bucura-Oprescu
  • Ai grijă unde bei berea la mare! Poţi primi o amendă de 1.500 euro
  • Miron Cozma, audiat la PG: „Care Mineriadă? Toţi îl susţineţi pe Iliescu. Nu a existat Mineriadă”
  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Cât te costă o noapte de cazare la mare cu „Litoralul pentru toţi”. Programul, în perioada 31 mai – 20 iunie
  • Prețuri de lux la restaurantele din București. Cât costă să iei masa în oraș. De banii ăștia, faci un city-break la Milano!
  • Cu „dedicaţie” de la Guvern, pentru şoferi: benzina şi motorina se scumpesc, de la 1 iulie 2024! Cât cresc accizele
  • Descoperire misterioasă la Giza. Ce ascund piramidele egiptene
  • Băsescu, reacție tranșantă: „România reușește în ultima vreme să facă o figură de prostălăul Europei”
  • Exit mobile version