AcasăNewsS-a întâmplat la vama Isaccea! Ce au descoperit polițiștii de frontieră într-un...

S-a întâmplat la vama Isaccea! Ce au descoperit polițiștii de frontieră într-un camion. Destinatarul, o firmă din Ucraina

sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră au controlat, la vama Isaccea, un camion ce avea ca destinatar o firmă din Ucraina. Ce au descoperit în interior? Mai multe bunuri, în valoare de peste 6,3 milioane de lei, susceptibile a fi contrafăcute.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea bunuri susceptibile de a fi contrafăcute, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, în valoare de aproximativ 6.320.000 lei – anunță vineri reprezentanţii Gărzii de Coastă, într-un comunicat.

Ce s-a întâmplat cu mărfurile

Camionul a fost supus unor verificări, în urma cărora s-au găsit, în interiorul acestuia, peste 22.000 de articole vestimentare. S-a aflat că autovehiculul de marfă avea ca destinație o firmă din Ucraina.

„În data de 02.11.2023, o echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Isaccea a efectuat controlul fizic asupra unui camion cu marfă, având ca destinatar o societate comercială din Ucraina.

În urma verificărilor amănunțite s-a constatat că în interiorul camionului se aflau aproximativ 22.270 articole vestimentare, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 6.320.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Polițiștii de frontieră fac cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

author avatar
Andrei Coman
1.007 afisari

3 COMENTARII

  1. Daca era pentru Ucraina, trebuiau sa lase transportul sa treaca.Acum sa-i condamne pe vamesii care au fost vigilenti. Pai se poate? Cand auzi de Ucraina automat trebuie sa iei pozitia de drepti!!!

  2. Urmariti serialul „Haita” pe HBO si va veti face o parere despre protejatii dulapului sasesc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger