AcasăNewsUn tren de călători a întârziat 150 de minute. Ce s-a întâmplat!...

Un tren de călători a întârziat 150 de minute. Ce s-a întâmplat! Anunțul CFR

CFRGarniturile Intercity, poreclite şi "trenurile-melc", vor "alerga" din nou prin România. Rutele şi ce viteze vor avea

Pasagerii aflați într-un tren InterRegio (IR) au avut de trecut un veritabil test al răbdării, joi, până să ajungă la destinație, ca urmare a faptului că s-au produs defecțiuni la locomotiva garniturii.

A fost vorba despre trenul IR 1835 care circulă în relația București Nord – Craiova – Teiuș/Cluj Napoca, din câte a anunțat CFR Călători, despre situația apărută joi, 10 februarie. Și despre o întârziere de peste două ore.

Conform sursei citate, trenul a întârziat „circa 150 minute în stația Chiajna ca urmare a producerii unor defecțiuni succesive la locomotivă”.

O parte dintre călători, preluați de un alt tren plecat din București

Compania a precizat și că trenul și-a reluat circulația în condiții de siguranță cu o locomotivă de ajutor. „Facem mențiunea că o parte dintre călători au fost preluați de trenul R 9005 București Basarab – Craiova. De asemenea, în stațiile din parcursul trenului IR 1835, personalul feroviar CFR Călători va oferi asistență pasagerilor pentru a se asigura toate legăturile către destinațiile finale”, s-a transmis într-un scurt comunicat de presă.

Ce anume s-a întâmplat de s-au produs aceste defecțiuni urmează să lămurească o comisie care va face cercetări în acest sens. În tot acest timp, CFR Călători a prezentat scuze pasagerilor „pentru neplăcerile întâmpinate”, mulțumindu-le, totodată, pentru înțelegere.

275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger