AcasăNewsS-a întâmplat în Capitală! Un tânăr arestat a evadat dintr-o secție de...

S-a întâmplat în Capitală! Un tânăr arestat a evadat dintr-o secție de poliție, deși avea mâinile încătușate

Un avocat din Elveţia merge de la "bal" la "spital". A vrut să se relaxeze la birou, dar s-a trezit dat în judecată de secretara lui. De ce? Pentru că "defila" doar în şosete prin faţa ei.

Un caz desprins parcă dintr-un film, doar că s-a derulat „cu plecare” dintr-o secție de poliție din București, a generat verificări la nivel intern. Totul, după un episod ce a avut loc în prima zi a acestei săptămâni, protagonist fiind un tânăr în vârstă de doar 19 ani, care a evadat dintr-un birou de la Secția 15, circă de Poliție aflată în sectorul 4 al Capitalei.

Care, deși avea cătușe la mâini, fiind arestat preventiv, din câte a anunțat Poliția Capitalei, a reușit să fugă dintr-un birou al unei secții de poliție, unde se afla pentru o procedură de audiere. În condiții ce urmează să fie stabilite în cadrul unei anchete, la un moment dat tânărul a sărit pe un geam, dând bir cu fugiții.

„La data de 11.04.2022, în jurul orei 11.30, un tânăr de 19 ani, arestat preventiv, a evadat dintr-un birou al Secției 15 Poliție, prin escaladarea unui geam, în timp ce se afla la audieri, într-o cauză de furt calificat, împreună cu apărătorul său. Tânărul avea mâinile încătușate”, s-a transmis într-o informare venită de la Poliția Capitalei.

Prins după aproape o oră

După aproape o oră, oamenii legii – de la Secția 16, de această dată – au reușit să îi dea de urmă. „La scurt timp, după aproximativ o oră, acesta a fost depistat de către polițiști din cadrul Secției 16.

Se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare”, au mai anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Rămâne de văzut cum de a fost posibil să apară o astfel de situație și ce urmări vor fi după acest incident. Deocamdată, Poliţia Capitalei a transmis că „au fost dispuse verificări, prin structura de control intern, cu privire la modul în care polițiștii și-au îndeplinit atribuțiile în acest caz”.

289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger