AcasăNewsS-a intamplat in Capitala! Retinut dupa ce a urcat intr-un taxi condus...

S-a intamplat in Capitala! Retinut dupa ce a urcat intr-un taxi condus de o femeie!

Un barbat in varsta de 42 de ani, in dreptul caruia planeaza o acuzatie datatoare de fiori pentru orice femeie, nu doar a celor care lucreaza in regim de taximetrie, a ajuns in vizorul politistilor de la Sectia 9, din Bucuresti.

Suspectul este banuit de tentativa de viol asupra unei taximetriste angajate la o firma de profil. Femeia are 43 de ani si luni noapte, in jurul orei 23.30, a cerut ajutor telefonic politistilor, povestind ce a patit. Trei zile mai tarziu, oamenii legii au anuntat ca au deja un suspect.

Din cate au mai mentionat, joi, reprezentantii Politiei Capitalei, femeia a „luat un client care, dupa mai multe ezitari cu privire la destinatia finala, a determinat-o sa opreasca autoturismul pe care il conducea pe o strada intunecata, unde a incercat sa o violeze, amenintand-o cu acte de violenta”, iar ulterior barbatul ar fi amenintat-o, cat sa se asigura ca nu il da pe mana politiei. Nu inainte, adauga politistii in comunicat, de a lua de la ea 100 de lei si de a-i cere sa-l duca undeva in sectorul 2.

Suspectul urmeaza sa fie dus in fata magistratilor.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger