AcasăNewsS-a întâmplat în Capitală! L-au reținut după un incendiu provocat în parcarea...

S-a întâmplat în Capitală! L-au reținut după un incendiu provocat în parcarea subterană a unui bloc

(sursa foto: facebook)

Un incident care ar fi putut avea urmări grave, ce a avut loc zilele trecute, a fost investigat de către oamenii legii. Un bărbat a fost reținut, după ce în parcarea subterană a unui bloc din București s-a produs un incendiu.

Bărbatul are 53 de de ani. Și a fost reţinut sub acuzaţia că ar fi provocat un incendiu în parcarea subterană a unui bloc din sectorul 2, existând riscul extinderii la autoturismele din zonă şi la instalaţia de gaze, potrivit Agerpres.

Mai multe pubele de plastic au fost distruse în urma incendiului ce a avut loc zilele trecute. La fața locului au intervenit pompierii, care au stins focul.

Polițiștii, sesizați în 4 martie

La data de 4 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 8 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la producerea unui incendiu, în parcarea subterană a unui bloc din Sectorul 2, existând riscul extinderii la autoturismele din parcare şi la instalaţia de gaze.

Echipajele de pompieri care s-au deplasat la faţa locului au localizat şi lichidat incendiul, în urma evenimentului fiind distruse prin incendiere mai multe pubele din plastic”, a transmis joi DGPMB.

Bărbatul, reținut pentru 24 de ore

Polițiștii au început cercetările. Iar din datele şi probele administrate în cauză de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – Secţia 8 Poliţie a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiul ar fi fost provocat de un bărbat de 53 de ani. Miercuri, acesta a fost depistat și dus la audieri. A fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală, potrivit sursei citate.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Secţia 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

author avatar
Andrei Coman
319 afisari

1 COMENTARIU

  1. O sa-i ia pielea de pe p ula. E unul nebun care-i p ula si caciula. Trebuia sa fie internat la nebuni dar nimeni nu-i mai strange.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger