AcasăNewsS-a întâmplat în Capitală! Ce au decis oamenii legii în cazul unui...

S-a întâmplat în Capitală! Ce au decis oamenii legii în cazul unui bărbat acuzat că a furat o mașină dintr-o benzinărie

Jaf la o benzinărie din Brăila. Planul n-a ieșit, hoțul a fost prins de un client

Un bărbat a ajuns în vizorul polițiștilor din Capitală, fiind suspectat că i-ar fi furat unei femei mașina, într-o benzinărie din sectorul 6. Și acesta nu e singurul aspect de care e acuzat tânărul.

Bărbatul de 31 de ani a fost reținut, miercuri, 8 iunie, fiind cercetat într-un dosar tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată, anunță joi Poliția Capitalei.

În urmă cu o săptămână, mai exact în prima zi din iunie, o persoană a sesizat oamenilor legii că a fost victima unei situații desprinsă parcă dintr-un film de acțiune. E vorba despre o femeie care a anunțat polițiștilor prin ce episod a trecut. Situația ajunsă în atenția oamenilor legii a fost urmată de o anchetă. Așa s-a ajuns la suspectul în vârstă de 31 de ani.

Ce au stabilit anchetatorii

La data de 1 iunie a.c., poliţişti ai Serviciului Furturi de Autovehicule au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta unei benzinării din sectorul 6, o persoană necunoscută a deposedat-o, prin violență, de autoturism.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 31 ani, acesta fiind identificat și condus la audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, în sarcina bărbatului s-a stabilit că miercuri, 1 iunie a.c., în jurul orei 20.30, în timp ce se afla în incinta unei benzinării din sectorul 6, bărbatul, folosind forța fizică asupra persoanei vătămate, i-ar fi sustras autoturismul pe care l-ar fi condus, ulterior, din incinta stației peco, până într-o zonă din sectorul 2, unde ar fi abandonat mașina”, se menționează în comunicatul Poliției.

Ar fi încercat să repete „figura” și cu o altă mașină oprită la semafor

Cercetările în acest caz au mai scos la iveală un incident. Care l-ar fi avut ca protagonist pe același tânăr, care ar fi urcat într-o altă mașină, de această dată aflată la un semafor, în așteptarea culorii verzi care sa-i permită să-și vadă de drum. „La scurt timp, aflându-se la o intersecţie din același sector, bănuitul ar fi urcat într-un alt auto, oprit în trafic la culoarea roșie a semaforului și ar fi încercat să-l sustragă, prin exercitarea de violenţe asupra persoanei care conducea mașina”, au mai anunțat reprezentanții Poliției.

Bărbatul a fost reținut, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. „Cercetările sunt continuate de către Serviciul Furturi de Autovehicule şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată”, conform aceleiași surse.

282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger