AcasăNewsS-a întâmplat în Capitală: Adolescent de 16 ani, dat în urmărire internațională,...

S-a întâmplat în Capitală: Adolescent de 16 ani, dat în urmărire internațională, descoperit într-o mașină/Ce a urmat

Un adolescent dat în urmărire internațională de către autoritățile judiciare din Germania a fost descoperit într-o mașină, în București. Mai exact pe raza sectorului 6 al Capitalei.

Detalii despre acest caz au fost anunțate, marți, de Poliția Capitalei. Așa s-a aflat că mașina în care se afla tânărul de 16 ani a fost oprită în trafic, adolescentul fiind pasager în autoturism. Când au făcut verificări, polițiștii au descoperit că adolescentul figura ca fiind urmărit internațional.

„În dimineața de 10 octombrie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale, precum și pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate.

În acest context, acționând pentru creșterea siguranței în trafic, polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism, în jurul orei 01.00, care circula pe un segment de drum, din Sectorul 6.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că pasagerul aflat în mașină, un tânăr în vârstă de 16 ani, figura ca fiind urmărit internațional, împotriva acestuia fiind emis de către autoritățile judiciare din Germania, la data de 14 septembrie 2023, un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni pe teritoriul altui stat”, se precizează într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Ce a urmat după depistarea tânărului

Tânărul a fost audiat de către un procuror. „Cel în cauză a fost preluat de către Serviciul Investigații Criminale și a fost audiat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, împotriva acestuia fiind emisă o ordonanță de reținere.

Ulterior, tânărul a fost introdus într-un centru de reținere din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București”, conform Poliției Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
571 afisari

1 COMENTARIU

  1. Are un inceput bun in viata, daca la 16 ani deja este urmarit international. Puscarie vesnica scrie pe el.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger