AcasăNewsS-a închis cercul! Cum arată Pasajul Domnești. Va fluidiza traficul în cea...

S-a închis cercul! Cum arată Pasajul Domnești. Va fluidiza traficul în cea mai aglomerată intersecție de pe Centura Capitalei – VIDEO

pasajul domnestiS-a închis cercul! Cum arată Pasajul Domnești. Va fluidiza traficul în cea mai aglomerată intersecție de pe Centura Capitalei - VIDEO

Au apărut noi imagini de pe şantierul Pasajului Domneşti, următorul care ar putea fi deschis pe Centura Capitalei.

Dintr-o filmare din dronă se poate vedea că cel mai așteptat pasaj de pe Centura Bucureşti are acum o formă finală, după ce firma care lucrează acolo a montat și ultima grindă principală care închide tablierul metalic.

Urmează ca firma care se ocupă de lucrări să realizeze și rampele de coborâre și urcare pe pasaj. Giratoriul suspendat are o lungime de 536 de metri, potrivit digi24.ro.

Pasajul va fi gata în vara anului viitor

Pasajul, care atunci când va fi gata va fluidiza traficul în cea mai aglomerată intersecţie de pe Centura Bucureşti, va fi inaugurat în august- septembrie anul viitor. Zona Prelungirea Ghencea-Domneşti este una dintre cele mai aglomerate. Cozile se întind zilnic pe 4-5 kilometri, iar timpul de aşteptare pentru a trece intersecţia ajunge și la zeci de minute.

Contractul pentru proiectarea şi execuţia pasajului de la Domneşti a fost semnat în 2017 cu românii de la Straco pentru aproximativ 100 de milioane de lei.

Primele lucrări la pasajul de la Domneşti au început în 2018 în baza unei autorizaţii de construire parţiale, dar restul proiectului s-a blocat din mai multe motive. Lucrările au fost reluate în vara lui 2020, după aproape doi ani de blocaje constante.

author avatar
Andreea Vlad
518 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger