AcasăNewsS-a hotarat! Gigi Becali vrea transfer in strainatate

S-a hotarat! Gigi Becali vrea transfer in strainatate

Dupa ce i s-a refuzat posibilitatea de a se opera la o clinica din strainatate, Gigi Becali a schimbat tactica in lupta cu magistratii.

Afaceristul este incarcerat de circa noua luni si a solicitat in mai multe randuri sa i se permita sa se opereze in strainatate din cauza problemelor avute la spate. Judecatorii i-au refuzat solicitarile informandu-l ca se poate opera doar in spitalele din sistemul penitenciar.

In aceste conditii, Gigi Becali a decis ca e momentul sa schimbe tactica. Afaceristul a facut o noua solicitare, insa de aceasta data pentru a fi mutat intr-o inchisoare din strainatate. Conform Romania TV, Becali spera ca, prin transferul la o inchisoare din strainatate, sa se poata opera la o clinica ultramoderna.

Sursa amintita precizeaza ca Becali a fost instiintat de bunul sau prieten, Dan Diaconescu, ca se depun toate eforturile necesare pentru ca Legea Amnistiei sa-i poata fi favorabila afaceristului. De altfel, exista speranta ca legea respectiva se va numai chiar Legea Becali, insa va mai dura cel putin doua luni pana cand aceasta va intra in functiune.

author avatar
Cristi Ionita
459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger