AcasăNewsS-a găsit încărcătorul cu 15 cartușe pierdut de un polițist din Capitală....

S-a găsit încărcătorul cu 15 cartușe pierdut de un polițist din Capitală. Unde a fost descoperit

(sursa foto: facebook)

După ce recent se aflase că se fac verificări, după ce un polițist din Capitală a pierdut încărcător de rezervă, cu 15 gloanțe, s-a anunțat că s-a dat de urma acestora. La o groapă de gunoi din Ilfov.

Scurte precizări în acest sens au venit, joi seară, de la Poliția Capitalei. Încărcătorul de pistol, dar și cartușele ar fi fost găsite de un angajat de la o groapă de gunoi din județul Ilfov, care a anunțat oamenii legii.

„În această seară, în jurul orei 20,30, un angajat al unei gropi de gunoi, din judeţul Ilfov, a sesizat poliţiştii din Ilfov cu privire la faptul că, în timp ce îşi desfăşura activitatea, a descoperit o pungă în care se afla un încărcător de pistol ce conţinea 15 cartuşe”, a transmis DGPMB.

Aceeași sursă a precizat că poliţiştii ajunşi la faţa locului au preluat bunurile găsite, urmând a fi predate Secţiei 12 Poliţie în vederea continuării cercetărilor.

Citiți și: Cel mai prost debut în meseria de poliţist: ce a putut face un agent în prima zi de muncă e INCREDIBIL

Când s-a constatat lipsa încărcătorului

Zilele trecute, reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) făceau primele precizări despre cazul care a ajuns public – cel al pierderii încărcătorului cu 15 gloanțe. S-a anunțat că se fac verificări, după ce, la ieșirea din schimb, un polițist din cadrul Secției 12 a constat lipsa unui încărcător de rezervă cu 15 gloanțe.

„Cu privire la informaţiile apărute în spațiul public, conform cărora un polițist ar fi pierdut încărcătorul armei din dotare, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În cursul serii de 7 noiembrie a.c., în momentul predării armamentului și muniției din dotare, la ieșirea din schimb, un polițist, din cadrul Secției 12, a constat lipsa unui încărcător de rezervă, cu cele 15 gloanțe aferente.

În momentul de față se efectuează demersuri în vederea recuperării încărcătorului și muniției. De asemenea, au dispuse verificări, prin intermediul structurii de control intern”, a transmis Poliția Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
505 afisari

2 COMENTARII

  1. SI ACEST VIGILENT MILITIAN MAI MERITA SA POARTE MAINA STATULUI?POATE AR TREBUI SA TREACA CATIVA ANi PE LA PUSCARIE PENTRU NEGLIJENTA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger