AcasăNewsS-a găsit arma furată din unitatea militară Mamaia Sat în luna martie!...

S-a găsit arma furată din unitatea militară Mamaia Sat în luna martie! Locul uluitor în care fusese ascunsă

armaMoarte suspectă la Baza Mihail Kogălniceanu! Militar român, găsit fără suflare în pat

Pistolul-mitralieră şi muniţia care au fost furate în luna martie de la o santinelă ce păzea unitatea militară din Mamaia Sat au fost găsite. Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării Naţionale, care a precizat că acestea se află în custodia ministerului din 5 iulie.

După căutări îndelungate, anchetatorii au găsit, în sfârșit, arma de tip pistol mitraliera furată, în luna martie a acestui an, de la Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat.

Arma, descoperită în apropierea unității militare

Conform Antena 3, atât arma, cât și cele 30 de cartușe, dispărute o dată cu ea, au fost găsite de oamenii legii, chiar în afara unității, la circa 200 metri distanță de unitatea militară.

Concret, mitraliera și cele 30 de cartușe se aflau pe un drum care face legătura cu o altă unitate. Acestea erau ascunse sub o saltea veche, pe care se afla și o pânză de păianjen.

Conform unor surse din anchetă, persoana care a furat arma ar fi încercat să scape de ea, după ce autoritățile s-au alertat și au pornit pe urmele ei.

Arma a fost ascunsă sub o saltea veche

Sâmbătă, 19 martie 2022, puţin după ora 20.00, un militar care era în serviciul de pază al unei unităţi militare de comunicaţii (Centrul 110 Comunicaţii şi Informatică) a fost „atacat prin surprindere“ de o persoană încă neidentificată, care purta o cagulă pe cap şi care era înarmată cu o armă albă, potrivit Ministerului Apărării Naţionale.

Militarul a „opus rezistenţă în confruntarea corp la corp cu agresorul, dar a fost deposedat de arma din dotare şi de un încărcător cu 30 de cartuşe“, după care atacatorul a sărit gardul unităţii militare şi a dispărut. De urgenţă, a fost anunţat comandantul unităţii, comandor inginer Valentin – Cătălin Vlad, care a dat alarma.

În pofida instituirii de filtre în tot judeţul Constanţa, atacatorul nu a fost prins.

author avatar
Andreea Vlad
1.245 afisari

3 COMENTARII

  1. Cercetare documentare, cineva a trecut un examen care a arătat pregătirea unora și vulnerabilitatea altora.
    Aviz amatorilor.

  2. Cred ca a cazut înțelegerea si nu sa gasit cumpărătorul intrucat in Ucraina sunt mai ieftine ca la noi!!! Este hilar faptul si o mare coincidenta ca arma a fost găsită chiar in perimetrul unității dupa ce a fost periată zona metru cu metru!!! Militarul crede ca toti sunt fraieri si nu s-au prins ca a vrut sa o vanda!!! Acum va face puscarie chiar si daca sa recuperat arma!!!

  3. ATACATORUL era „faimosul” nazist Zelenski care avea nevoie urgenta de ARMAMENT contra rusilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger