AcasăNewsS-a dus la R.A.R cu etrierul legat cu "şoricei". Ce scuză a...

S-a dus la R.A.R cu etrierul legat cu „şoricei”. Ce scuză a avut şoferul în faţa inspectorilor

Inginerii de la RAR Timiş au descoperit un sistem ilegal la o maşină Renault Master, care putea pune în pericol viaţa şoferului. Mai mult, se pare că acesta nu ştia de improvizaţie.

Conducătorul auto spune că şi-a cumpărat maşina din Austria, a inspectat-o noaptea şi nu a văzut nimic suspect. Acum el venise la RAR pentru eliberarea CIV.

Evident, n-a trecut R.A.R-ul

Nu a reușit să obțină documentul după ce inspectorii RAR au descoperit ce improvizație a făcut fostul proprietar.

”Să vă explicăm ce vedeți în fotografii: un etrier demontat de pe fuzetă și prins cu “șoricei” de plastic pe puntea spate, cu pistonul blocat cu o bucată de lemn pentru a nu ieși complet din locașul lui și a duce la pierderea lichidului de frână. Eficiența la frânare a roții respective? Zero… Viața conducătorului auto? Pusă serios în pericol…„, au postat inspectorii.

Iată postarea integrală a celor de la Registrul Auto Român

Imagini cu puternic impact emotional!

Atragem frecvent atenția asupra importanței verificării amănunțite a autovehiculelor utilizate, înainte de achiziționare, pentru că anul fabricației sau proveniența nu pot garanta starea tehnică!

Să vă explicăm ce vedeți în fotografii: un etrier demontat de pe fuzetă și prins cu “șoricei” de plastic pe puntea spate, cu pistonul blocat cu o bucată de lemn pentru a nu ieși complet din locașul lui și a duce la pierderea lichidului de frână. Eficiența la frânare a roții respective? Zero… Viața conducătorului auto? Pusă serios în pericol…

Și acum, povestea…

La RAR Timiș a fost adus, pentru eliberarea CIV, un Renault Master fabricat în 2015. Noul proprietar l-a cumpărat personal din Austria, iar șocul pe care l-a avut când colegii noștri i-au prezentat ce au descoperit ne face să credem că omul a fost un cumpărător de bună-credință.

Ne-a spus că a ajuns noaptea la întâlnirea cu vânzătorul, a inspectat vizual mașina și a decis să o cumpere. Acest autovehicul a fost respins la RAR Timiș, nu a primit CIV și nu va primi documentul până când nu va fi readus în condiții tehnice optime.

Ne bucurăm că noul proprietar s-a prezentat la RAR înainte de a circula cu autoutilitara încărcată cu marfă și nu vrem să ne gândim la ce s-ar fi putut întâmpla în cazul unei frânări de urgență.

Nu vă puneți viața în pericol!„, scriu cei de la RAR.

author avatar
Andrei Ștefan
416 afisari

3 COMENTARII

  1. Pe spate merge, daca duba e goala, repartitorul distribuie franarea pe fata Sa vedeti in rusia, bara metalica in loc de amortizor, pe puntea spate a Lazilor, Ceaika sau Pobeda.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger