AcasăNewsS-a descoperit metoda minune prin care 90% dintre fumatori renunta la tigari!...

S-a descoperit metoda minune prin care 90% dintre fumatori renunta la tigari! E foarte simplu!

Cercetatorii din Marea Britanie, de la Universitatea East London, au efectuat un nou studiu in prin care au demonstrat ca tigarile electronice au ajutat noua persoane din zece sa renunte complet la tigari.

Potrivit cercetatorilor, foarte multe persoane au reusit sa renunte la fumat folosind tigarile electronice, chiar daca nu si-au propus neaparat sa scape de viciul lor. Rezultatul studiului demonstreaza ca temerile criticilor cum ca dispozitivele electronice nu vor duce decat la cresterea cantitatii de nicotina consumate de fumatori, sunt neintemeiate.

1 400 de utilizatori ai tigarilor electronice au participat la un studiu realizat de oamenii de stiinta in perioada septembrie 2011 – mai 2012. In studiul publicat in “Addiction Journal” se arata ca 75% dintre participanti au folosit tigarile electronice ca o alternativa completa la fumat, in timp ce 22% au inceput sa foloseasca dispozitivul din alte motive.

Unul dintre cele mai importante rezultate ale studiului este acela ca 86% dintre respondenti au confirmat ca nu au mai fumat tigari de cateva saptamani sau chiar luni de cand folosesc tigara electronica. Totodata, acestia au afirmat ca au redus semnificativ cantitatea fumata. De asemenea, cercetatorii au descoperit ca majoritatea respondentilor au precizat ca sanatatea lor s-a imbunatatit de cand au inceput sa foloseasca aceste dispozitive.

author avatar
Alina Costache
1.091 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger