AcasăNewsUPDATE. Vlad Pascu, adus la audieri. Primele declarații publice/La DIICOT se află...

UPDATE. Vlad Pascu, adus la audieri. Primele declarații publice/La DIICOT se află și părinții acestuia – VIDEO

sursa foto: captură video Digi24

Operațiunea „Hidra”, declanșată! Polițiștii și procurorii DIICOT fac 11 percheziții domiciliare în București joi dimineața, 14 septembrie. Printre cei peste care au dat buzna „mascații” sunt și părinții lui Vlad Pascu, tânărul care, beat și drogat, a provocat un carnagiu în stațiunea 2 Mai, intrând cu mașina într-un grup de turiști.

De asemenea, sunt vizați de Operațiunea „Hidra” și alți „bombardieri”, tineri de bani gata. Vorbim despre beizadelele Capitalei, adolescenți din familii cu importante conexiuni, care se ocupă (și) cu traficul de droguri.

Aceștia sunt bănuiți că ar fi furnizat droguri la petreceri private.

UPDATE: În urmă cu scurt timp a fost adus la DIICOT, din arest, și Vlad Pascu. În timp ce jurnaliștii i-au adresat mai multe întrebări, tânărul a spus în câteva rânduri: „Îmi pare rău”.

Întrebat pentru ce-i pare rău, tânărul a răspuns: „Pentru tot ce s-a întâmplat. N-am cum să dau timpul înapoi”.

Au fost primele declarații publice pe care acesta le-a făcut de la momentul tragediei din 2 Mai.

La sediul DIICOT se află și părinții lui Vlad Pascu – atât mama, cât și tatăl tânărului.

sursa foto: aktual24.ro

UPDATE: Mama lui Vlad Pascu, tânărul șofer care a omorât doi tineri și a rănit alți trei în cumplitul accident din localitatea 2 Mai, a fost adusă în această dimineață la sediul central al DIICOT. Cel mai probabil, femeia va fi audiată în orele următoare.

Potrivit unor surse, la sediul central al DIICOT ar urma să fie adus și Vlad Pascu. Acesta ar urma să fie scos din arest și adus pentru a da explicații în fața procurorilor anti-mafia.

UPDATE: Familia lui Vlad Pascu ar fi în centrul anchetei, percheziții având loc acasă la părinții criminalului din 2 Mai.

Mai mult, se pare că perchezițiile s-au desfășurat și la locuințele a patru dintre tinerii alături de care se afla Vlad Pascu la mare, dar și la distribuitorul lor.

Surse din anchetă susțin că mama lui Vlad Pascu ar fi suspectată de „infracțiuni contra înfăptuirii justiției” și că ar fi încercat să șantajeze martori în cauza în care e vizat fiul ei.


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT de la Structura Centrală, fac, joi dimineață, 14 septembrie, 11 percheziții domiciliare, în municipiul București. Perchezițiile se fac în două cauze penale, pentru investigarea unor infracțiuni de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri, precum și infracțiuni contra înfăptuirii justiției – a anunțat IGPR.

Conform precizărilor oficiale, ,,Operațiunea Hidra” vizează adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care și-au desfășurat activitatea în București, precum și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Ar fi furnizat diverse droguri de risc și mare risc la petreceri private

„Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi specializați în distribuirea de cannabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar și alte droguri sintetice, în diverse locații, restaurante și cluburi de lux, majoritatea clienților drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanți, persoane cu un potențial financiar ridicat.

Persoanele ar fi furnizat diverse droguri de risc și mare risc la petreceri private, care au avut loc în diverse locații private din București, la care, de asemenea, au participat persoane cu potențial financiar ridicat”, conform comunicatului IGPR.

Potrivit oamenilor legii, aceștia ar fi procurat drogurile în diferite modalități, fie prin intermediul unor dealeri, fie prin comenzi online.

Polițiștii vor pune în executare 3 mandate de aducere

Totodată, polițiștii vor pune în executare 3 mandate de aducere, precum și mai multe citații, urmând ca persoanele în cauză să fie conduse la sediul structurii centrale a DIICOT, pentru audieri și luarea măsurilor legale.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic intern de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu, punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri, precum și infracțiuni contra înfăptuirii justiției”, a mai anunțat IGPR.

Perchezițiile din cadrul ,,Operațiunea Hidra” au loc la câteva săptămâni de la tragedia din 2 mai. Atunci când un tânăr, aflat sub influența drogurilor, a intrat cu mașina într-un grup de tineri. Doi dintre ei, ambii studenți, au murit. Alți trei tineri au fost răniți.

Citiți și: Ce droguri ar fi consumat Vlad Pascu cu doar câteva ore înainte de accidentul de la 2 Mai? Raportul preliminar, şocant!

Dezvăluiri cutremurătoare despre despre Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat de la 2 Mai: ”Dădea bani cu camătă și, după, le lua apartamentele oamenilor!”

author avatar
Andrei Coman
508 afisari

6 COMENTARII

  1. Operatiunea Hidra… Ce tari suntem la denumiri si acronime. Da’ pana acum Militia unde a fost? Cand imparteau profitul de pe urma drogurilor unde erea Hidra asta??? Acum s-au trezit si fac tamtam si teatru, sa mai treaca o luna si revin la vechile obiceiuri. Singura diferenta intre militieni si interlopi este ca primii poarta uniforma.

  2. Wow that was unusual. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit
    my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say fantastic
    blog!

  3. In loc ca parintii sa ia masuri impotriva fiului, ei faciliteaza consumul.
    Campaniile antidrog trebuie sa duca si la constientizarea parintilor.

  4. Ce facem cu cei care au căzut deja în patima drogurilor?dacă cer ajutor sunt luați la întrebări..nimeni nu înțelege că e o boala foarte grava…

  5. Băi oameniilor ăștia au 700 de proprietăți deci vă dați seama ce caracatița există notari, judecători, polițiști și evident politicienii, incredibil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger