AcasăNewsS-a decis soarta lui Patrick! Pe mainile cui va ajunge fiul lui...

S-a decis soarta lui Patrick! Pe mainile cui va ajunge fiul lui Cristian Cioaca!

Lupta pentru custodia fiului lui Cristian Cioaca si al Elodiei Ghinescu a luat sfarsit! Comisia pentru Protectia Copilului de la Consiliul Judetean Arges a decis in grija cui va ramane Patrick, in varsta de opt ani.

Copilul in varsta de opt ani va ramane in grija matusii, sora lui Cristian Cioaca. El va locui in familia Anei Maria Ene, careia i-a fost incredintat provizoriu dupa arestarea tatalui. La decizia comisiei au contribuit mai multi factori, printre care optiunea minorului, faptul ca in ultimii cinci ani a stat la rudele din partea barbatului, continuitatea scolara, dar si situatia financiara a familiei care l-a luat in plasament.

Membrii comisiei au spus ca micutul ar putea sta si la bunica sau unchiul pe linia maternala, Emilia, respectiv Robert Constantin Ghinescu, mama si fratele Elodiei. Patrick a fost cel care a decis sa ramana la matusa din partea tatalui, datorita faptului ca este mult mai atesat de ea.

Fostul politist Cioaca a fost arestat preventiv pe 5 decembrie 2012 si se afla inchis la Penitenciarul Colibasi, unde a fost transferat pe data de 30 ianuarie 2013. El a fost acuzat de savarsirea infractiunilor de omor calificat si profanare de morminte in cazul avocatei Elodia Ghinescu, in anul 2007.

author avatar
Anca Murgoci
980 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger