AcasăNewsS-a decis soarta lui Cioaca! Ce se va intampla cu fostul politist!

S-a decis soarta lui Cioaca! Ce se va intampla cu fostul politist!

cristian cioacăCristian Cioacă și-a dat în judecată propriul fiul. Mișcare surprinzătoare din închisoare

Fostul politist Cristian Cioaca a primit luni o veste foarte proasta: va ramane in arest.

cristian cioacăCurtea de Apel Pitesti a respins cererea de eliberarea formulata de avocatul lui Cristian Cioaca, iar decizia magistratilor este una definitiva.

„Nu este o decizie neasteptata, atata timp cat acuzatia este aceeasi. Nu intentionam sa declaram recurs impotriva acestei decizii pronuntate pe o decizie interna, pentru care nu exista calea de atac. Asteptam un nou termen pentru a pune in discutie masura arestarii preventive. Daca se va mentine decizia arestarii vom lua calea recursului, dar la acel termen, nu acum”, a declarat Maria Vasii, aparatoarea lui Cioaca, la Romania TV.

Fostul politist Cristian Cioaca se afla in arest preventiv de la inceputul lunii decembrie 2012, iar pe 30 ianuarie 2013 a fost incarcerat la Penitenciarul Colibasi.

Cioaca a fost trimis in judecata pentru omor calificat si profanare de morminte, el fiind acuzat ca si-a ucis sotia, avocata Elodia Ghinescu, in august 2007. Pe 2 iulie 2013, Tribunalul Arges l-a codamnat la 21 de ani de inchisoare pentru omor calificat si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte.

author avatar
Andra Nesu
1.332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger