AcasăNewsS-a decis! Gabi Firea merge la mediator cu Traian Basescu

S-a decis! Gabi Firea merge la mediator cu Traian Basescu

Implicata intr-un imens scandal cu Traian Basescu, fostul presedinte al Romania, Gabriela Firea a anuntat, joi, ca a acceptat sa mearga cu acesta la mediator.

Totul a inceput in urma cu ceva timp cand, dupa un sir comun de declaratii razboinice, Traian Basescu a amenintat-o pe Gabriela Firea ca este posibil ca sotul ei, Florentin Pandele, sa nu mai ajunga acasa.

Gabriela Firea l-a dat in judecata pe Traian Basescu, pentru santaj, insa oamenii legii au schimbat incadrarea faptei la amenintare. Chiar si asa, Traian Basescu risca pana la un an de inchisoare, iar fostul presedinte al Romaniei a propus ca cei doi sa faca pace, respectiv sa rezolve conflictul la un mediator.

Gabriela Firea a anuntat ca accepta solicitarea lui Traian Basescu, sa mearga la un mediator, desi „nu am de ce sa ma impac cu Traian Basescu”.

„Eu nu am nici de ce sa ma impac cu Traian Basescu, nici de ce sa ma cert. Eu am depus o plangere in fata institutiilor statului in dubla calitate de cetatean si de parlamentar, din cauza afirmatiilor calomnioase pe care le-am considerat amenintari si santaj din partea fostului presedinte. Dupa audierile care au avut loc la Parchet, dupa apropae un an de zile de cand suntem in aceasta faza de cercetare, domnul Basescu, prin avocatii sai, ne-a trimis printr-o doamna mediator o solicitare de intalnire la mediere. Eu, domnul avocat Bolcas si doamna mediator ne vom intalni. Nu mi se parea normal sa refuz invitatia doamnei mediator la o discutie in care sa-mi explice concret in ce ar consta medierea, care ar fi pasii de facut si pe urma sa luam o decizie. Cred ca am o imensa responsabilitate in primul rand pentru romanii care m-au sustinut dupa acel moment greu atat pentru mine cat si pentru familia mea”, a fost mesajul transmis de senatoarea PSD, Gabriela Firea, in timpul unei interventii avute la Antena 3.

author avatar
Cristi Ionita
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger