AcasăNewsS-a dat drumul la circulatie pe Bulevardul Uranus

S-a dat drumul la circulatie pe Bulevardul Uranus

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a decis ca, incepand de duminica, 12 ianuarie, se poate circula pe primul tronson al Bulevardului Uranus.

Tronsonul respectiv face legatura intre Vasile Parvan si Piata Victoriei, iar in jurul sau a izbucnit un imens scandal, Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, amenintandu-l chiar cu ani grei de inchisoare pe Sorin Oprescu.

Nicusor Dan il acuza pe Sorin Oprescu ca a semnat documente ilegale prin care aviza constructia tronsonului de bulevard. De asemenea, tronsonul a fost inaugurat, desi autorizatia de construire a fost declarata ilegala de Tribunalul Bucuresti pe 7 ianuarie 2014.

Totusi, conform b365.ro, Sorin Oprescu a decis ca poate inaugura tronsonul dupa ce vineri a participat la probele de circulatie pentru tramvaie, iar duminica a precizat ca are asigurari din partea reprezentantilor Politiei Rutiere ca circulatia pe tronson se face in siguranta.

Noul bulevard are doua benzi pe sens, linie de tramvai pe mijloc, iar pe portiunea cuprinsa intre Bulevardul Stirbei Voda si Calea Grivitei exista chiar o banda pentru biciclete pe carosabil.

sursa foto: forum.metrouusor.com

author avatar
Cristi Ionita
403 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger