AcasăNewsS-a dat drumu' la bombardieri! Niciun sezon estival fără teribilişti blocaţi cu...

S-a dat drumu’ la bombardieri! Niciun sezon estival fără teribilişti blocaţi cu bolizii în nisip, la mare, la Eforie Nord. Ce amendă a primit (VIDEO)

Fără măcar unul ca el parcă n-ar fi vară, pe litoralul românesc. Un șofer a rămas cu mașina blocată pe plaja de la Eforie Nord, chiar în buza mării. Este al doilea incident din această săptămână.

O mașină marca Land Rover, înmatriculat în Argeș a rămas blocată în nisipul moale al plajei, potrivit imaginilor publicate de Ziua de Constanța.

Amendă 10.000 lei

Martorii spun că două mașini ar fi intrat pe nisip, una dintre ele ar fi reușit să iasă, iar cea de-a doua, cea din imagini, s-a împotmolit și a rămas blocată.

Șoferul a cerut ajutor, un utilaj greu a ajuns în zonă și s-a chinuit minute bune să scoată mașina de acolo. Aventura l-a costat scump: o amendă în valoare de 10.000 de lei.

Pe plajele utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepția celor care asigură intervenții operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

Cât te costă cazarea cu „Litoralul pentru toţi”

Hotelierii s-au pregătit şi şi-au actualizat tarifele pentru „Litoralul pentru toţi”. În 2024, programul se desfăşoară în perioada 31 mai – 20 iunie.

Aşadar, până pe data de 20 iunie, românii pot petrece un sejur la mare la prețuri începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, cazare fără mic dejun, la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

author avatar
Andrei Ștefan