AcasăNewsS-a dat de gol ca este sluga UE

S-a dat de gol ca este sluga UE

Klaus Iohannis este cel mai fidel executant al odinelor venite de la clanul european

Atat cat a putut, Iohannis si-a mai mascat actiunile, chiar daca nu de fiecare data in mod abil. Si-a ascuns gandurile in spatele cuvintelor si vorbele in spatele termenilor pretiosi, ca sa impresioneze. Trebuia sa creioneze, prin comportament si atitudine, portretul presedintelui iubitor, devotat tarii, gata oricand sa rezolve orice problema cu care aceasta s-ar fi confruntat. Ce sa mai, era si mama si tata, era ingerul pazitor. Era presedintele care nu trebuia sa semene cu niciun alt presedinte de pana la el. Ce farsa grosolana!

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a> este cel mai fidel executant al odinelor venite de la clanul european

Liderii europeni deja vedeau in el ardeleanul cumpanitor, care chibzuieste adanc inaintea oricarei decizii. Stiau ca nu exceleaza la capitolul experienta politica, dar l-au preferat in locul intempestivului Ponta, care oricand le putea face figura. Iar de aici, am vazut cu totii ce a iesit.

Iubire la gramada

Nu a trecut mult timp si romanii au inceput sa vada ca noul ales la Cotroceni nu prea trage inspre tara, ci mai mult spre Europa. Tot mai des, in limbajul lui aparea sintagma „valorile europene”, de parca in Romania nu exista nimic demn de luat in seama. Istorie nu, cultura nu, traditii nu si cred ca nici cu intelectualitatea nu statem prea bine. Apoi, si-a facut loc si statul, care, o fi fost el modern cat de cat, dar nu se ridica la standardele europene. Civilizatia de aici nu se putea compara cu cea europeana. Mentalitatea romanilor era in suferinta si nu dadea semne de insanatosire atat de grabnica pe cat ar fi vrut mintile bolnave din Occident. Destul de repede, romanii au ajuns sa afle ca sunt nationalisti. Nu patrioti, ci nationalisti. Romanii au mai aflat si ca sunt fixisti si inapoiati, pentru ca tin la frontiere. Or, asa ceva nu se poate. Europa e ca o familie mare, o tara unde frontierele nu isi mai au rostul. Ori ne iubim toti, la gramada, ori ce?

Tavalugul spre normalitate

Exceptand „valorile europene”, Iohannis nu a spus niciodata lucrurilor pe nume. Asta nu inseamna, insa, ca in spatele cortinei nu a facut pasi mari in a ne inocula ideile cu care venea de la Bruxelles. Nu pe fata, ci nuantandu-si atitudinea. Nu a ripostat cu rautatea pe care i-o poti usor intui, doar a tras niste tuse, bunaoara, peste initiativa Coalitiei pentru Familie ca in Constitutie sa se specifice ca o casatorie se incheie doar intre un barbat si o femeie. Sustinatorii familiei traditionale erau fie fundamentalisti religiosi, fie radicalisti, in opinia lui. Acum, insa, vazand cum se precipita lucrurile in Parlament, a iesit la atac. Cauta orice mijloace pentru a bloca Legea referendumului, caci PSD tocmai e pe cale sa ceara o consultare publica pe tema familiei. Iar de aici si pana la modificarea Constitutiei nu mai e decat un pas. Sigur ca mai e de asteptat, dar, odata pornit, tavalugul spre normalitate nu mai poate fi oprit.

Prea multa Fizica, prea putin sex

Tocmai asta il doare pe Iohannis foarte tare. Normalitatea romaneasca, ce nu se potriveste cu cea promovata de UE. Sunt convins, insa, ca nu poate explica pertinent de ce trebuie sa nu ne mai cramponam de casatoria intre un barbat si o femeie. Pentru ca asa vrea UE? Nu cred ca poate argumenta, de asemenea, de ce trebuie sa renuntam la traditii. Tot pentru ca asa vrea UE? Indiferent de argumente, Europa nu ma poate convinge ca e firesc ca Gheorghe si Vasile sa devina sot si sotie. Neromanule Iohannis, pe noi, traditiile vechi de cand lumea ne-au facut sa supravietuim de-a lungul istoriei, inca de pe vremea cand Europa dupa care tu esti lesinat era un teritoriu populat de formatiuni tribale. Si pana si alea s-au perpetuat tot asa, prin casatoria barbatilor cu femeile. Stiu ca asta nu se invata la Fizica, dar puteai sa-ti imaginezi.

Doamnei ii pute Bucurestiul

Ideea de progresism european nu este noua. E vanturata de multa vreme. Progresul presupune mai multe libertati, inclusiv cele sexuale. Europenii lui Iohannis  n-au decat se legifereze sexul cu minori, cu gaste sau ursi polari, cu mamaia din groapa sau cu tataie de pe nasalie. Nu e gluma, exista si cretini cu initiative din astea. Ce treaba avem noi cu asta? Vad ca lui Iohannis ii pute tot mai tare Romania, dupa cum si Ravasitoarei ii pute Bucurestiul. Nimic nu e bun, nimic nu e frumos. Nimic din ceea ce este aici nu seamana cu Europa. Nu exista nicaieri vreo stire ca, macar un weekend, Carmen Iohannis a venit sa stea in vila a carei amenajare ne-a costat peste 1 milion de euro. Sau o noapte, macar sa stim pe ce-am dat banii. Trecand insa peste mizeriile astea, intreb si eu ca nestiutorul: ce castigi, Iohannis, daca ne iei traditiile la suturi? Nu-ti spun ce iese, dar poti sa incerci.

author avatar
Valentin Boeru
7.332 afisari

6 COMENTARII

  1. Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…???
    Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro.
    Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala.
    I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi.
    De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman.
    Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce.
    Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national.
    UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VECURI VOR SA VA VADA…???…

  2. Mutalakul nu are familie,mai bine zis este fara rezultat,adica stearpa,din cauza asta strange case peste case si a participat la vanzari de copii catre straini.In afara de lenevie,confort maxim si slugoi al stapanilor acestei colonii nu are alte inclinatii demne de un presedinte,era gata sa scriu de tara,de colonie,de fapt este doar guvernator numit si seamana ca stil cu cel fanariot.

  3. ce pedeapsa trebuie sa ea Vantu si toti mari hoti ca si Kiovesi,Basescu,Constantinescu,Iliescu,Helving,Maior,Ponta,Dragnea,Ciolosi,Tariceanu,Mugur Isarescu,Patriarhul Spagoveanu zis Securistul Masonul, Teodosie Spagoveanu zis Securistul Masonu,Petre Roman,Udrea,Johannis, Ghita, Coldea, Fratele lui Basescu, Trita Fanita, etc. Mari borfasi ai tarii. https://www.youtube.com/watch?v=GLp7LtXmy68

  4. L-ai radiografiat foarte bine !! Din pacate,nu mai depinde de noi cine conduce tara,
    una votam alta iese din urne !
    .

  5. Opinie Johanis, intreb si eu ca nestiutorul: ce castigi, daca reusesti sa ne iei traditiile la suturi? Ce vrei tu cred ca nu ni se potriveste, si mai cred ca nimic demn de de bagat in seama!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger